Haberler

Zula’ya Safranbolu Evleri Eklendi

0

Türkiye’de geliştirilen ilk ve tek MMOFPS oyunu Zula, Açık Beta sürecinde gelişmeye devam ediyor.  22 Şubat’ta Açık Beta sürecine geçen Zula, bu süreçte bir yandan eksiklerini tamamlarken, bir yandan da yeni içerikleriyle oyuncularını mutlu etmeye devam ediyor. 4 Haziran’da yapılan güncelleme ile birlikte Safranbolu haritası, Zula oyuncularıyla buluştu.

 

Dünyanın en çok oynanan turnuva haritası, Safranbolu çizgileriyle tekrar yorumlandı. Haritada bir yandan Safranbolu’nun tarih kokan sokaklarında dolaşırken, bir yandan da FPS oynamanın tadını çıkarabilirsiniz. Safranbolu haritası, büyük ölçekli bir Sabotaj haritası. Özellikle taktik ağırlıklı oyunları seven oyuncular için hazırlandı. Safranbolu haritasının eklenmesiyle birlikte, açık betada Zula’ya eklenen harita sayısı 4’e yükseldi.Bu gelişmelerin yanı sıra oyuncuların oyun kalitesini yükseltecek bir çok yenilik de oyuna eklendi.

safranbolu2

Türkiye’nin ilk MMOFPS oyunu ZULA, devamlı gelişim ve yeni içeriklerle oyuncularına en keyifli oyun deneyimini sunmaya devam edecek. Yalnızca Açık Beta sürecinde değil, oyun hizmette olduğu sürece oyuncularının istek ve arzuları doğrultusunda gelişme sözü veriyor.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

God of War III: Remastered Ön Siparişe Açıldı!

Previous article

Cristiano Ronaldo ve Hugo Güçlerini Birleştiriyor!

Next article

You may also like

More in Haberler