E-Spor

1907 Fenerbahçe Derneği ve MEF Üniversitesi, HYPE Sports Innovation ile Ortak Oldu

0

1907 Fenerbahçe Derneği ve MEF Üniversitesi, Türkiye’de hayata geçecek olan ilk Spor İnovasyonu – SPIN Accelerator programı için HYPE Sports Innovation ile ortaklığa imza attı. Anlaşmayı, 1907 Fenerbahçe Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Perahya, MEF Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erhan ERKUT, HYPE Sports Innovation Yönetim Kurulu Başkanı Bernd Wahler, HYPE Sports Innovation CEO’su Dr. Ilan Hadar ve HYPE MEF Üniversitesi – 1907 Fenerbahçe Derneği Accelerator Programı CEO’su Nir Ben Lavi imzaladı. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç da toplantıyı yakından takip etti.

HYPE Sports Innovation’ın Türkiye’deki ilk ve tek resmi girişimi olan anlaşma ile küresel bir ağın parçası olan Türkiye’nin ilk hızlandırıcı programı hayata geçecek. 2018 yılı Ekim ayında başlayacak program sporda inovasyon yapmaya ve bölgedeki spor teknolojisi startup’larının sahip olduğu potansiyeli en üst düzeye çıkarmaya odaklanacak.

1907 Fenerbahçe Derneği ve MEF Üniversitesi, Türkiye’de hayata geçecek olan ilk Spor İnovasyonu – SPIN Accelerator® programı için HYPE Sports Innovation ile bir ortaklığa imza attı. Program, sporda inovasyon yapmaya ve bölgedeki spor teknolojisi startup’larının sahip olduğu potansiyeli en üst düzeye çıkarmaya odaklanacak. SPIN Accelerators’ın sahip olduğu küresel ağın bir parçası olan program bu oluşuma daha önceden ev sahipliği yapmış dünya çapındaki önde gelen ortakları bir araya getiriyor.

Program aynı zamanda Silikon Vadisi, Avustralya, Almanya, İngiltere, İsveç, İsrail, Ukrayna, İtalya gibi daha birçok yerden gelen ortaklarla birlikte yürütülüyor. Kıdemli eğitmenler arasında UEFA’nın CMO’su Guy-Laurent Epstein, Reebok’ın Eski Başkanı Uli Becker, Washington Redskins’in Başkan Yardımcısı Bay Rod Nenner ve daha spor dünyasının yakından tanıdığı birçok üst düzey isim yer alıyor.

Programın 2018’de gerçekleştirilen ilk döngüsünde ‘startup’ların yüzde 40’ı yatırım topladı.

MEF Üniversitesi ve 1907 Fenerbahçe’nin sunduğu SPIN Accelerator® programı, çeşitli sektörlerden spor alanında inovatif çözümler sunan startup’ları davet ediyor. Odaklanılan sektörler arasında: taraftar katılımı, performans ve analitik, giyilebilir teknoloji, büyük veri, akıllı stadyumlar ve daha fazlası yer alıyor.

SPIN Accelerator programına başvurular bu linkten gerçekleştirilecektir.

The Nun – Dehşetin Yüzü: İzlenmeye Değer Mi?
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

The Nun – Dehşetin Yüzü: İzlenmeye Değer Mi?

Previous article

Oyuncu Telefonu Honor Play Satışta

Next article

You may also like

More in E-Spor