Haberler

Warface Türkiye, Yeni Sezonda İnternet Kafe Etkinliklerine Devam Ediyor

0

Crytek’in Türkçe, ücretsiz Online FPS oyunu Warface, internet kafelerdeki yerini alıyor.

Yeni sezonda Crytek İstanbul ekibi Warface ve Hunt: Showdown adına İnternet Kafeler ile iş birliği yaparak şu etkinlikleri planlıyor;

  • Oyuncular için donanım ve para ödüllü turnuvalar düzenlenmesi. Oyuncuların bu organizasyonlarda İnternet Kafelerde bir araya gelmesi ve topluluğun büyümesi.
  • Sık sık gerçekleştirilecek İnternet Kafe etkinliklerinde ücretsiz Warface oynanması, yine ücretsiz şekilde oyun içi promosyon ödüllerin verilmesi.
  • İnternet kafelere Warface ve Hunt: Showdown adına yapılacak olan yatırımların daha da artması. Kafelere özel oyun içeriklerinin geliştirilmesi.
  • Warface ve oluşacak olan Hunt: Showdown oyuncu topluluklarının, Crytek İstanbul ekibi ile İnternet kafelerde daha sık bir araya gelmesi, bu etkinliklerde oyuncuların tüm sorunlarının dinlenip olumlu geri dönüşlere yansıması.

Türkiye’de faaliyet gösterdiğinden bu yana hali hazırda İnternet kafelerin ve oyuncu topluluklarının önemini bilen Crytek İstanbul ekibi, yeni sezonda çok daha ilgili ve aktif bir şekilde etkinliklere devam etmeyi planlıyor.

Her Şeyiyle Gamescom 2018 – GEZDİK, GÖRDÜK!
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Nintendo Switch’e Yeni Oyunlar Yolda

Previous article

Hunt: Showdown İçin 2.4 Güncellemesi Yayınlandı

Next article

You may also like

More in Haberler