Dizi

Resident Evil, Netflix Dizisi Oluyor

0

Netflix’in sürprizleri bitmek bilmezken bu sefer karşımıza Resident Evil dizisi çıkacak gibi duruyor ancak bilinmezlikler devam ediyor.

2002 yılından beri toplamda altı farklı filme ev sahipliği yapan seri, bildiğimiz video oyun tarihinden biraz farklı. Gerek karakterler olsun, gerekse hikaye noktasında bazı detaylar çoğumuzun hoşuna gitse de sonuç itibariyle video oyundan ayrışan bir temele sahip. Hatta filmler bazı noktalarda karakter kaderlerinin havada kalmasından dolayı eleştiri oklarına tutulmuştu.

Dizi konusunda net herhangi bir açıklama yok ancak projede Leon ve Claire karakterlerine yer verileceği söyleniyor. En azından yapılan bazı sosyal medya açıklamalarda dizinin oyun hikayesine sadık kalınacağı yönünde. Tabii bunların tamamı sadece dedikodu.

Deadline’a göre reboot filmlerle tanınan prodüksiyon şirketi Constantin Films, aynı zamanda oldukça başarılı bir oyun serisine dayanan bir Netflix TV dizisi üzerinde çalışmaya başlamış. Geçen ay şirket, Johannes Roberts’ı Resident Evil reboot yeni bir oyuncu seçimi ve yönetmesi için işe aldı. Bakalım neler olacak.

Marvel’s The Punisher İkinci Sezon Fragmanı Yayınlandı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Yakuza 0 ve Daha Fazlası Humble Bundle’da

Previous article

X-Men: Dark Phoenix İçin Tepkiler Kötü Olduğu Yönünde

Next article

You may also like

More in Dizi