Haberler

Oninaki, Switch, PS4 ve Steam Platformlarına Çıktı

0

Square Enix Ltd., yetenekli Tokyo RPG Factory ekibi tarafından geliştirilen en yeni aksiyon RPG’si olan ONINAKI’nin Nintendo Switch sistemi, PlayStation 4 bilgisayar eğlence sistemi ve STEAM için hazır olduğunu duyurdu.

Creative Producer Takashi Tokita’nın (Chrono Trigger, Parasite Eve) denetlemesiyle ONINAKI, görevi Kayıp Ruhları bir sonraki dünyaya aktarmak olan genç Gözcü Kagachi’nin hikayesini anlatıyor. Linne adında gizemli bir kızla tanıştıktan sonra, kaderi kan ve ölümle iç içedir. Kagachi, Daemons’un düşmanlarına karşı güçlerini ortaya çıkarabilir ve bunları oyun sırasında benzersiz ve güçlü beceriler ve yetenekler sağlamak için kullanır.

Her bir Daemon için özelleştirilebilir yetenek ağacı, hızlı ve ilgi çekici aksiyon-RPG oyun mekaniği ve oyuncuları daha önce gördüklerinden farklı bir dünyaya götüren gizemli bir hikaye içeren ONINAKI, oyuncuları ölümün yepyeni bir dünyasına götürmeye hazırlanıyor.

ONINAKI artık Nintendo Switch, PlayStation 4 sistemi ve STEAM için mevcut. Ek olarak, oyunun hem Nintendo Switch sistemi hem de PlayStation 4 sistemi için oyunun kahramanlarından çarpıcı sanat eserleri ile güzel bir geri dönüşümlü kılıf içeren fiziksel bir sürümü de sınırlı miktarlarda mevcuttur.

 

Üç platformun tümü için ONINAKI’nin ücretsiz oynanabilir bir demosu da bulunmaktadır. 

Mount and Blade Erken Erişime Açılıyor
Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Mount and Blade Erken Erişime Açılıyor

    Previous article

    Platformlar Arası Oynanış ile PUBG Konsol Versiyonu Güncelleniyor

    Next article

    You may also like

    More in Haberler