Haberler

Arcade Klasiklerden Hyperide Tekrar Bizlerle

0

Varşova stüdyosu Kool2Play, bir sonraki prodüksiyonunu sunmaktan gurur duyuyor. Bu sefer karşınızda, arcade makinelerinden bilinen klasik yana kaydırma oyunlarına bir övgü olan Hyperide.

Hyperide’da oyuncu, çok zor bir kurtarma görevine atanan en hızlı uzay birimlerinden birinin komutanı rolünü üstlenir. Yolda asteroitler, kara delikler ve yol boyunca toplanan enerji kristalleri toplanarak gemi sürekli düşen enerji seviyesini optimumda tutmak gibi birçok tehlike olacak.

Hyperide, galaksiler ve kara deliklerden geçerek evrenin en dış köşelerine doğru yolculuk eden zorlu bir el becerisi ve refleks oyunudur. Asıl göreviniz nakliye ekibini kurtarmak. Bunu yapabilmek için, asteroitlerden kaçınmalı, engelleri yok etmek için gerekli mühimmatı toplamalı ve uzayda sürüklenen tüm astronotları kurtarmak zorundasınız. Dahası, oyun ilerledikçe, geminiz mevcut birçok kaplamadan birini seçerek görünümünü değiştirilebilir.

  • Klasik formülden ilham alan Arcade dikey kaydırma mekaniği
  • Nintendo Switch’in sunduğu olanaklara tamamen uyarlanmış kontroller
  • Uzayda engellerden kaçma eylemine dayanan dinamik oynanış
  • 7 farklı boşluk kadranı ve 3 farklı oyun modu
  • Hiper hız, gemiler, zıplamalar, galaksiler, çok uluslu astronotlar ve diğer birçok süper özellik
  • Daha fazla gemi kaplaması kilidini açarak geminin görünümünü değiştirebilme

Oyunu Nintendo eShop üzerinden 1,99$’a satın alabilirsiniz.

Tahmin Edebilme Oyunu Estiman Piyasaya Çıktı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Tahmin Edebilme Oyunu Estiman Piyasaya Çıktı

Previous article

Acer İki Yeni Chromebase Modelini Tanıttı: 24I2 ve 24V2

Next article

You may also like

More in Haberler