Haberler

Assassin’s Creed 3, Switch Yolcusu

0

Çek perakendecilerin verdiği bilgiye göre Assassin’s Creed 3, Nintendo Switch platformuna çıkış yapacak.

Oyunun HD Remake versiyonu bir Reddit kullanıcısı tarafından da paylaşıldı. Görünen o ki listede Assassin’s Creed 3: Liberation Collection yer alıyor ve bu da Assassin’s Creed 3 ile Assassin’s Creed 3: Liberation bir arada demek. Bununla birlikte geçtiğimiz ay Alman perakendecilerin sitesinde ortaya çıkan AC serisi de dikkatleri üzerine çekmişti. Oyunun PS4, Xbox One ve Switch tarafında çıkacağı da açıklamıştı.

 

Çek perakendeci oyunun fiyat etiketini 40 dolar ve çıkış tarihini ise 15 Şubat olarak gösterdi.

AC 3, 2012 yılında Wii U platformuna çıkış yapmıştı ve o sırada Liberation da PS Vita’nın sonrasında PC, PS3 ve Xbox 360’da çıkmıştı. AC 3 ve Liberation, Assassin’s Creed Odyssey’s Season Pass bünyesinde geçtiğimiz yıl PS4 ve Xbox One platformunda duyurulmuştu. Bu da seriyi oynamayanlar için Assassin’s Creed 3: Liberation Collection’a güzel bir giriş olabilir. Tabii tüm bu açıklamalar henüz Ubisoft tarafından doğrulanmış değil.

Şubat Ayında Piyasaya Çıkacak Oyunlar

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

TP-Link’ten Yeni Yönlendirici TL-WR941HP Tanıtıldı

Previous article

Aral Game, GIST’te Oyun Meraklılarıyla Buluşuyor

Next article

You may also like

More in Haberler