Haberler

Birçok Yenilikle FM 2019’un Özellikleri Açıklandı

0

SEGA ve Sports Interactive, resmi Bundesliga lisansının tam versiyonuyla futbol menajerlik deneyimini birleştiren Football Manager 2019‘un genel özelliklerini duyurdu.

Yepyeni bir modülle menajerlerin üst düzey oyuncularından iyi şekilde yararlanmasına ve genç yıldızlarını geliştirmelerine yardımcı olacak oyun, zengin bir dizi yeni seçenek ve program içeriyor.

Sports Interactive, yeni metodların dünyadaki antrenman sahalarını tam olarak yansıttığından emin olmak için FM19’da gerçek dünyadaki kulüpler ve koçlarla yakından çalıştı. FM taktik modülünün  sunduğu yeni bir özellikle, oyuncular artık ekiplerinin çalışma şekli üzerinde daha fazla kontrole sahip olacaklar. Yeni önceden belirlenmiş taktik stil seçenekleri, menajerlerin hem dünya futbolunun en popüler sistemlerinden bazılarını seçmelerine, hem de kendi benzersiz taktik ve felsefelerini geliştirmelerine izin verecek. Tecrübeli menajerler takımlarının saldırı, savunma ya da geçiş oyununun bir aşamasında olup olmadığına bağlı olarak farklı talimatlar kadar, sunulan geniş kapsamlı takım talimatlarını da yeni sürümde fark edecekler.

Sports Interactive, Bundesliga ve Bundesliga 2 kulüpleri için resmi kulüplerle yeni lisans anlaşması imzaladı. Dolayısıyla taktikler, Alman futbolunun zirvesindeki 36 tam lisanslı kulüpten birine uygulanabilecek. Rozetler, kitler ve oyuncu yüzleri, oyun serisinin tarihinde bir ilk olacak. Alman kulüpleri ve liglerinin yer aldığı FM19’un dil desteği de genişledi ve oyun içi dillerin portföyü 19’a çıkıyor.

FM19’da daha az tecrübeli menajerler için sunulan yeni menajer atama sistemi, oyuna yeni başlayanlara kolayca oyunu kavramaları ve ilerlemeleri için sezgisel ve etkileşimli bir eğitim sistemi sağlıyor. Ayrıca FM veteran oyuncuları da bu sezonun yeni ve güncellenmiş özellikleriyle yollarını bulmak için direkt oyuna başlama sisteminden yararlanabiliyor.

 

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Marvel’s Daredevil’ın 3. Sezonundan Yeni Fragman

Previous article

Dark Eclipse İnceleme

Next article

You may also like

More in Haberler