HaberlerViewsonic ile Gamescom

Destiny – The Collection’ın Çıkış Tarihi Açıklandı

0

Activision Blizzard, Inc.’in (Nasdaq: ATVI) sahibi olduğu Activision Publishing, Inc. ve Bungie bu yıl oyun dünyasının en geniş çaplı içerik sunumlarından birini yayınlamaya hazırlanıyor – Destiny The Collection.  Ödüllü aksiyon nişancı serisinin Destiny: Rise of Iron genişleme paketi de dahil olmak üzere bugüne kadar çıkan tüm paketlerini içeren Destiny The Collection, insanlığın hayatta kalış savaşına katılmak isteyen yeni Muhafızlar için mükemmel bir fırsat sunacak. Eski nesil konsollarda oynayan oyuncular için oyun yeni nesil sistemlerde Destiny oynamaya geçiş imkanı sunacak ve bu güncelleme programı 31 Ocak 2017 tarihine kadar devam edecek. Oyun, 20 Eylül 2016’da Rise of Iron ile birlikte yayınlanacak ve PlayStation 4 ve Xbox One (bazı özellikler için PlayStation Plus, Xbox Live Gold gerekir) için çıkacak.

Destiny The Collection veya Rise of Iron için ön sipariş veren oyuncular oyunun en favori silahlarından biri olan Iron Gjallarhorn’un siyah ve beyaz versiyonunu sahip olabilecekler. Dijital veya kutulu olarak ön sipariş veren oyuncular ayrıca Iron Gjallarwing Sparrow’a da sahip olacaklar. Etkileyici bir tek kişilik sinematik hikayenin içine girin ve güneş sistemimizdeki kadim harabeleri keşfedin. Üç veya altı oyunculu işbirliği aktivitelerinde arkadaşlarınıza katılın. Rekabetli çoklu oyuncu modlarında arkadaşlarınıza karşı mücadele edin. Kendiniz kadar benzersiz bir kahraman yaratmak için karakterinizi geliştirin. Bir Efsane Olun. PlayStation oyuncuları çıkış gününde Sonbahar 2017’ye kadar platforma özel kalacak özel Rise of Iron içeriğine de erişebilecekler.

NBA 2K17 Avrupa Takım Listesi Açıklandı

 

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

NBA 2K17 Avrupa Takım Listesi Açıklandı

Previous article

Civilization VI’da Almanya’ya Liderlik Edecek İsim Belli Oldu

Next article

You may also like

More in Haberler