Haberler

Doctor Who VR Oyunu Duyuruldu

0

Doctor Who takipçilerine güzel bir haberimiz var: Doctor Who VR oyunu geliyor. Maze Theory’nin geliştirdiği oyun, Doctor Who: The Edge of Time ismiyle piyasaya çıkacak ve Eylül ayında bizlerle olacak.

 

Oyun, Doktor Jodie Whittaker’in vücut bulmasıyla başlıyor ve tamamen yeni bir hikaye anlatıyor. Edge of Time’da oyuncular, Sonic Screwdriver kullanabilecek ve Dalek ile Weeping Angel gibi düşmanlarla karşı karşıya gelirken bulmacaları da çözmeye çalışacaklar. Oyunla ilgili dikkat edilen konu ise karakterlerle etkileşim sürecinin nasıl işleyeceği. Sonuçta her göz kırpıldığında Weeping Angel’ın korku dolu yüzüyle baş başa kalacağız anlamına geliyor. Bu durumda VR ile kullanılacak olan teknolojinin oyuna nasıl entegre edileceği merak konusu.

Oyun, bu yıl eylül ayında PlayStation VR, Oculus Rift, Oculus Quest, HTC Vive ve Vive Cosmos platformunda çıkış yapacak. Dizi, 55 yıllık tarihinde birçok lisanslı oyun gördü. Bakalım LEGO oyunlarından sonra VR kısmı nasıl sonuçlanacak.

World War Z (PC) İnceleme
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

World War Z (PC) İnceleme

Previous article

Overwatch Yeni Yaşını Sürprizlerle Kutlayacak

Next article

You may also like

More in Haberler