Haberler

Dragon Quest’ten Dai Jump Force’a Katıldı

0

Dai severlere güzel bir sürpriz var. Bandai Namco, Dragon Quest’in sevilen kahramanını Jump Force kadrosuna ekledi.

Geçtiğimiz hafta Dai’nin oyuna ekleneceği konusu sadece bir dedikodudan ibaretti. Bu hafta Bandai Namco, karakterin resmi olarak oyunda yer alacağını Jump dergisinde duyurdu.

Siliconera’da yayınlanan haberlere göre Dai’nin yetenekleri mangadakiyle benzerlik gösterecek. Bu yetenekler arasında Avan Strash Arrow, Avan Strash Break, Dragonic Aura Unleash ve Giga Strash yer alıyor.

Dai’nin yanında Jump Force için yayınlanan yenilikler devam ediyor. Firma aynı zamanda Naruto serisinden tanınan Boruto Uzumaki, Gaara, Kakashi Hatake ve Kaguya Otsutsuki gibi isimleri de bünyesine dahil etti.

Bandai Namco, sunucu sorunlarından kaynaklı beta sürecini şimdilik ertelemiş durumda. Gelecek beta için firmanın duyurusu bekleniyor.

Oyun, Şubat ayında PC, PS4 ve Xbox One platformlarında piyasaya çıkacak.

Metro Exodus Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

X-Men: Dark Phoenix İçin Tepkiler Kötü Olduğu Yönünde

Previous article

Viking Temalı Hayatta Kalma Oyunu Dead in Vinland Switch Yolcusu

Next article

You may also like

More in Haberler