Haberler

Gigabyte Gaming Box ile Performans Kazanın

0

Gigabyte’nın Gaming Box ile Thunderbolt 3 Mac’inizi Radeon RX 580 ile yükseltebilirsiniz. Gigabyte Gaming Box bir Radion RX 580 içerir. Hızlı arayüz Thunderbolt 3 bunu mümkün kılar: Gigabyte Gaming Box gibi harici bir grafik kartı MacBook Pro veya iMac ile Thunderbolt üzerinden bağlarsanız dahili grafik kartı gibi kullanalabilirsiniz.

Gigabyte, kompakt Thunderbolt 3 Gaming Box’ı GTX1070, GTX1080 ve Radeon RX 580 ekran kartlarıyla sunar. Amacımız, Mac kullanıcıları için özellikle ilginç olan Radeon grafik kartı ile iyi bir performans elde etmek. Bu AMD kartı mevcut Mac’ler tarafından doğal olarak desteklenir ve Apple tarafından da önerilir. MacBook Pro’yu 10.13.2 ile ilk denememizde grafik kartını kullanıma sokmak için bazı problemlerimiz vardı, ancak MacOS 10.13.4 güncellemesinden sonra bu problemler ortadan kalktı. Operasyon sırasında bile, bir eGPU’yu bağlayabilirsiniz, hemen tanınır ve kullanılabilir. Grafik kartını tekrar çıkarmak isterseniz, onu harici bir sabit disk gibi çıkartmanız gerekir – menü çubuğunda, sizin için otomatik olarak küçük bir simge görünür.

Gaming Box ile Performans

Bazı alanlarda grafik performansı gereksinimleri önemli ölçüde artmıştır; bu nedenle Apple, en hızlı iMac ve iMac Pro’nun karşılayabileceği bir gereksinim olan VR uygulama geliştirme için 8 GB VRAM’lı bir ekran kartı önermektedir. Bu nedenle Apple, Sonnet Apple geliştiricileri ile işbirliği içinde kendi eGPU paketini sunuyor. Ama bazı güncel oyunlar sadece en hızlı ekran kartlarıyla oynamak mümkün. Harici bir grafik kartı sadece oyunları ve sanal dünyaları hızlandırmakla kalmaz, aynı zamanda bir çeşit CPU olarak kullanılabilir ve uygulamaları hızlandırabilir. Sistem Metal, OpenGL ve OpenCL’yi destekler. Ancak, MacOS High Siera sadece AMD Radeon RX 470, RX 480, RX 570, RX 580 ve Radeon Pro WX 7100 ekran kartlarını destekliyor ve sadece 2016’dan sonra üretilen Mac’leri destekliyor. Apple yakın zamanda önerilen birkaç eGPU çözümü, Gigabyte Gaming Box piyasaya sürdü.

-basın bülteni

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

PUBG TAMGAME Ligi Büyük Finali İçin Son Güvenli Alan ve Tarih Açıklandı

Previous article

AOC, Yeni Taşınabilir USB-C Monitörünü Piyasaya Çıkartıyor

Next article

You may also like

More in Haberler