Haberler

Hellblade: Senua’s Sacrifice Nintendo Switch’e Geliyor

0

Şubat ayının Nintendo Direct’i sırasında Hellblade: Senua’s Sacrifice yaklaşmakta olan bir Switch başlığı olarak duyuruldu.

Psikolojik gerilim türündeki oyun, üstün grafikleri ve leziz anlatımı adına inanılmaz övgüler aldı. Nintendo’nun duyurusu sırasında, net bir çıkış tarihini açıklayan ayrıntılar oldukça azdı. Ancak yakın zamanda Ninja Theory, oyunun 11 Nisan lansmanı için heyecanlarını belirten bir tweet attı. Artık oyuncular, hareket halindeyken baş kahramanın karanlık geçmişini yenebilirler.

Hellblade: Senua’s Sacrifice, Switch platformunda yerini alacak tek oyun değil. Kadroya aynı zamanda Dead by Daylight da katılacak, ancak Dead by Daylight için henüz çıkış tarihi açıklanmadı.

Borderlands 3 İçin Yeni Fragman Yayınlandı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Borderlands 3 İçin Yeni Fragman Yayınlandı

Previous article

ASUS Republic of Gamers, ROG Strix Scope Modelini Duyurdu

Next article

You may also like

More in Haberler