Haberler

İstanbul’un Semt Pazarları Yandex Navigasyon’da

0

Kullanıcılarına trafik ekosisteminde yardımcı olan özellikler geliştiren Yandex Navigasyon, İstanbul’da kurulan semt pazarları konusunda da önemli bir çalışma yaptı.

Şehir hayatının vazgeçilmez bir geleneği olan ve öne çıkan alışveriş yerleri arasında bulunan semt pazarları, bir yandan tüketicilere ihtiyaçlarını karşılamak için pek çok fırsat sunarken diğer yandan trafik için önemli bir problem haline gelebiliyor.

İstanbul’un tüm ilçelerindeki 66’sı kapalı olmak üzere 440 adet pazar yerini haritasına ekleyen Yandex, kullanıcılarının pazar yerlerine yanlışlıkla girmesini önleyerek daha doğru bir rota oluşturmasını sağlayacak.

Yandex, semt pazarlarının kurulduğu günlerde 07:00 – 21:00 saatleri arasında trafiğe kapatılan yolları kendi haritasında da kapatarak rota üzerinden çıkaracak. Yandex bu yeni özelliği sayesinde kullanıcılara günlük hayatlarında ve özellikle pazar yerlerinin geçtiği yollarda rota oluştururken kolaylık sağlayacak.

Bannermen Çıkış Tarihi Belli Oldu
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Sömestr Özel En Eğlenceli Nintendo Switch Oyunları

Previous article

Acer, Yeni 11.6 inç Chromebook Modellerini Tanıttı

Next article

You may also like

More in Haberler