Haberler

Kerbal Space Program: Breaking Ground Expansion Artık PC’de

0

Private Division ve Squad firmaları Kerbal Space Program: Breaking Ground Expansion‘ın PC için hazır olduğunu duyurdu. Uzay siminin ikinci genişlem paketi olan Kerbal Space Program: Breaking Ground ek paketi ilgi çekici, zengin özellikli bir içerik paketidir. Bu genişleme, daha ilginç bilimsel çabalar ekleyerek ve araç setini genişleterek gök cisimlerine ulaşıldığında objektif olanakları arttıracak.

Kerbal Space Program: Breaking Ground Expansion ile oyuncular; menteşeler, rotorlar, pistonlar ve daha birçok farklı boyutta yeni robotik parçalara sahip olacak. Bu parçalar, her zamankinden daha fazla gelişmiş işlevselliğe sahip, derin yaratıcı araçların icat edilmesini teşvik edecek.

Yerleşik bilim bu genişlemenin bir başka önemli eki olup, amacı uzayın keşfinde önemli yer tutan alan araştırmasıyla ele geçmiş olan deneyleri ve veri toplama görevlerini geliştirir. Oyuncular araçlarında çeşitli bilim ekipmanlarını barındıran bir saklama alanına sahip olacaklar. Hedeflerine ulaştıktan sonra, oyuncular çeşitli yöntemlerle verileri izlemek ve toplamak için bu ekipmanı kullanıp ve Kerbals’ın ana gezegeni olan Kerbin’e geri gönderebilirler. Örneğin bilimsel araçlardan bir tanesi olan aktif bir sismometre, oyunculara sismik veri toplamak için kasıtlı olarak gök cisimlerinin bilerek birbirlerine çarptırılması gibi görevler sunuyor.

Dalaran Soygunu Dördüncü Bölüm Yayında
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Dalaran Soygunu Dördüncü Bölüm Yayında

Previous article

Beyond Good and Evil 2, E3 2019’da Olmayacak

Next article

You may also like

More in Haberler