Haberler

Kingdom Come: Deliverance Royal Edition, Tüm DLC’lerle Geliyor

0

Kingdom Come: Deliverance Royal Edition, tarih konulu birçok RPG severin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Warhorse, oyun için “game-of-the-year” tarzında ana oyun dahil tüm DLC’leri içeren bir sürpriz hazırladı.

“Treasures of the Past”, “From the Ashes”, “The Amorous Adventures of bold Sir Hans Capon”, “Band of Bastards” ve hatta yeni gelecek olan “A Woman’s Lot” paketleri oyuna dahil edilecek. The Royal Edition, 28 Mayıs tarihinde PC, PS4 ve Xbox One platformlarında çıkış yapacak.

“A Woman’s Lot” için henüz tam çıkış tarihi belli değil ancak bu yıl içerisinde bekleyenleriyle buluşacağı düşünülüyor. Yayıncı firma Deep Silver, Royal Edition’ın fiyatı konusunda da henüz açıklama yapmadı.

Diğer bir güzel haber ise geliştirici Warhorse kısa süre önce THQ Nordic tarafından satın alındı.

Borderlands 3 Oynanış Videosu Yayınlandı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Borderlands 3 Oynanış Videosu Yayınlandı

Previous article

Pathologic 2’nin Yeni Fragmanla Çıkış Tarihi Belli Oldu

Next article

You may also like

More in Haberler