Haberler

Kingdom Hearts 3 İçin DLC Yolda

0

Kingdom Hearts 3, 2019’un en büyük sürümlerinden biri olarak piyasaya gömüldü ve hayal kırıklığına uğratmadı. Oyunun öyküsünün en sadık hayranlarının ama hepsinin anlaşılmasının ötesine geçen şikayetlere rağmen Kingdom Hearts 3, oyuncularının çoğunu kazanan büyüleyici bir oyun oldu. Oyun, Disney dünyalarının akıcı ve güzel yorumlamaları ile övgüyle karşılandı ve ticari başarı kısa sürede oyunun kritik zaferlerini izledi.

Dengeki Online ile yapılan röportajda Tetsuya Nomura, Square Enix‘in lansman sonrası içerik için çeşitli planları olduğunu açıkladı. Bu zorluklarından biraz daha fazlasını isteyen hayranlar için oyunu tamamlamanın zorluğunu artıracak bir zorluk ayarı olan Critical Mode‘u içerecek.

Kingdom Hearts 3’ün yayın planı ayrıca anlatının komplo deliklerinden birkaçını doldurmaya çalışacak olan hikaye genişletmesini de içerecek. Nomura, stüdyonun yeni Kingdom Hearts 3 içeriğinin oluşturulmasına nasıl yaklaştığını açıkladı:

“Şimdiye kadar ayrı bir Final Mix paketleri yayınları hazırladık ancak bu sefer ek içeriğini DLC olarak sürmeyi düşünüyoruz.”

Nomura ayrıca, ekibin DLC’yi “bu yıl” içinde bitirmesini istediğini belirtti çünkü ekibin, her ne olursa olsun bir sonraki projeleri üzerinde çalışmaya başlamasını istiyor. Dengeki Online ayrıca Nomura’dan Verum Rex’in Toy Box World’deki Yozora’sına olan ilgisini ifade eden Kingdom Hearts III epilogue’unu ve oyunun gizli filmi hakkında mümkün olduğunca yorum yapmasını istedi.

Nomura, “Daha önce olduğu gibi daha fazla hikaye varsa o zaman bu o masalın önsözüdür. Bu noktada bilinenlerle gizli film hakkında çeşitli teoriler var gibi gözüküyor ama bu basit bir şey değil” ifadelerini kullandı.

DLC için çıkış tarihi henüz belirlenmedi ancak Nomura, satın alınabilir DLC içeriğini 2019’un sonuna kadar bırakmak istiyor. Ücretsiz güncellemeler daha erken yayınlanabilir.

Devil May Cry 5 İçin Yeni Fragman Yayınlandı

Devil May Cry 5 İçin Yeni Fragman Yayınlandı

Previous article

Asphalt 9: Legends’ta Lamborghini Sürme Keyfi

Next article

You may also like

More in Haberler