Haberler

Kıyamet Sonrası Temaya Özel RAD Duyuruldu

0

BANDAI NAMCO ve Double Fine Productions, insanlığın yok oluş ile bir kez değil iki kez karşılaştığı, kıyamet sonrası dünyada geçen 3D aksiyon gizlilik öğeleriyle süslü bir oyun olan RAD‘ı duyurdu.

RAD, PC için 2019 yazında, PlayStation 4, Nintendo Switch ve Xbox One’da ise 8 Nisan Pazartesi’den itibaren Steam üzerinden sınırlı bir Kapalı Betada olacak.

RAD’da oyuncular, bilinmeyen ve tarif edilemez yaratıklarla dolu sürekli değişen, radyoaktif bir çorak toprak olan Fallow’a girmesi gereken genç bir kahraman rolünü üstlenirler. Burada, dünyayı iyileştirmek ve çatlak, çorak peyzajı yemyeşil bir yeni hayat kaynağına dönüştürmek için bir çözüm bulacaklar. Ancak, insanlığın geleceği, bilinmeyen topraklara ne kadar derin bir şekilde yolculuk yaparlarsa, kendilerini tuhaf yeni mutasyonlarla kutsayan ya da kendilerini zehirli toksinlere maruz bırakacaklar.

Heavy Rain, Beyond: Two Souls ve Detroit: Become Human PC’ye Geliyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

​Nokia 5.1 Plus Özel Fiyatıyla Fiyatıyla Türkiye’de

Previous article

Netflix, Yeni Belgeseli Gezegenimiz’in Fragmanı Yayınlandı

Next article

You may also like

More in Haberler