Haberler

Mortal Kombat 11 İçin Hikaye Fragmanı Yayınlandı

0

Cassie Cage, Jacqui Briggs ve Erron Black Mortal Kombat 11’de resmi olarak savaşçı listesine eklendi. Yayıncı Warner Bros. ve geliştirici NetherRealm Studios, yeni bir hikaye fragmanını da yayınladı.

Hikaye fragmanı, franchise’ın destanını devam ettiren özgün ve zamana dayanan bir anlatı ortaya koyuyor. Mortal Kombat 11’de, şeytani tanrının yenilgisi (Shinnok), Kronika’nın öfkesini çekti ve iyiyle kötünün arasındaki dengeyi bozdu. Alemlerde istikrarı sağlamak için Kronika’nın tek bir seçeneği var: zamanı geri almak ve geçmişi yeniden başlatmak.

Sürükleyici hikaye modu sayesinde, zengin Mortal Kombat tarihinin farklı dönemlerini ele alacak olan oyuncular, Shao Khan’ın Outworld ordularını yenmek ve geçici krizleri çözmek için güçlerini birleştirmesi gereken geçmiş ve şimdiki karakterlerin rolünü üstlenecekler.

Yeni karakterler

  • Cassie Cage – Seçkin bir Özel Kuvvetler biriminin komutanı ve ikonik ikilinin kızı Sonya Blade ve Johnny Cage, Cassie Cage, her savaşı kazanmak için ailesinin mirasını ölçmek için amansız bir sürüşle öldürücü dövüş becerilerini kullanıyor.
  • Jacqui Briggs – Kickbox ve dövüş sanatlarında eğitim alan rekabetçi bir dövüşçü olan Jacqui Briggs, babasının (Jax Briggs) ayak izlerini Özel Kuvvetler üyesi olarak takip ediyor. Görevinin riskten bağımsız olarak Earthrealm’i ve ailesini korumak olduğuna inanıyor.
  • Erron Black – Heyecan arayan bir haydut, adrenaline kendi peşinde koşmaya başladı. Siyah, klasik batı Outworld kıyafetleri giymişken, hizmetlerini sadece en yüksek teklifi verenlere yapıyor.

Şu ana kadar resmi olarak listeye giren savaşçılar arasında Scorpion, Raiden, Sub-Zero, Sonya Blade, Skarlet, Baraka, Geras, Kano, D’Vorah, Kabal, Jade, Johnny Cage, Erron Black, Jacqui Briggs ve Cassie Cage bulunuyor. Kombat Kast etkinliğinde fragmanda gözükmüş bir kaç karakterin de listeye girmesi bekleniyor.

Mortal Kombat 11, 23 Nisan’da PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC platformları için piyasaya sürülecek.

Legacy of the First Blade’in Son Bölümü Çıktı

Humble, 20. Indie Bundle’ını Satışa Sundu

Previous article

Idris Elba, Suicide Squad 2’de Deadshot Rolü İçin Düşünülüyor

Next article

You may also like

More in Haberler