Haberler

Mortal Kombat 11’e Kitana Geliyor

0

İçerdiği şiddet öğeleri nedeniyle +18 yaş kitlesine hitap eden dövüş oyunu Mortal Kombat 11’ın yeni misafiri Kitana olacak gibi duruyor.

Oyun temelinde bol bol kafa patlatmak, rakibi kesmek ve fazlası yer almasından dolayı yeni videoyu yadırgamanız mümkün. Oyun için yayınlanan fragmanda, Kitana’nın yer alması şimdiden karakterin takipçilerini heyecanlandırmaya başladı bile.

Normalde Kitana öldü ve daha sonra Mortal Kombat X’in Quan Chi’nin kölelerinin biri olarak dönerek Mortal Kombat’ın sonunda Revenant olarak yeniden dirildi. Şimdi ise ölümsüz arkadaşı Liu Kang’la birlikte Netherrealm’in yöneticisi. Mortal Kombat 11, zaman yolculuğu esansıyla doluyken, Revenant öncesi Kitana’yı da görebiliriz.

Mortal Kombat 11, 23 Nisan tarihinde piyasaya çıkacak.

Witcher Serisinde Büyük İndirim
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Witcher Serisinde Büyük İndirim

Previous article

Sekiro: Shadows Die Twice İnceleme

Next article

You may also like

More in Haberler