Haberler

Orijinal Devil May Cry, Switch’e Geliyor

0

Capcom, orijinal Devil May Cry oyununun Nintendo Switch platformunda çıkış yapacağını duyurdu. 

2001 yılında çıkış yapan DMC, bu yılın yaz aylarında Switch’te çıkış yapacak. Daha önce remastered etiketinde iki kez gördüğümüz oyunun karizmatik karakteri Dante’yi Super Smash Bros. gibi bir dövüş oyununda görmek olayları ilginçleştirebilir. Malum, DMC ismi Nintendo markasından oldukça uzak. Bu bahaneyle Dante, Super Smash Bros.’a misafir edilebilinecek.

Oyunun Switch’e geleceğinin resmi duyurusu Devil May Cry 5’in resmi twitter sayfasından. Henüz elimizde net bir tarih yok ancak en azından yaz aylarında görücüye çıkacağını biliyoruz. Aynı dönemlerde Gamescom 2019 gerçekleşeceğini düşünürsek ve Capcom da katılım gerçekleştirirse, belki de başka sürprizler de açıklanır.

Borderlands 3’te Microtransaction Olacak
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

48 Megapiksel Kamerasıyla Huawei P30 lite Yakında Türkiye’de

Previous article

Pokemon GO Detective Pikachu Etkinliği Başladı

Next article

You may also like

More in Haberler