Haberler

Persona 5’in Joker’i Super Smash Bros. Ultimate’e Geliyor

0

Yayınlanan yeni bir videoda Nintendo, Persona 5’ten yeni oynanabilir dövüşçü Joker, Mementos sahnesi ve Persona serisinden birkaç müzik parçasının, 18 Nisan’da Super Smash Bros. Ultimate: Fighters Pass sahibi olan ya da Challenger Pack 1: Joker satın alan oyuncular için Nintendo Switch’in Super Smash Bros. Ultimate oyununa katılacağını açıkladı.

Videoda, Joker’i sergilemenin yanı sıra, 18 Nisan’da sunulan Super Smash Bros. Ultimate’a yönelik ücretsiz Sürüm 3.0 güncellemesi de vurgulandı. Sürümde Nintendo Switch’te yeni bir Sahne Oluşturucu özelliği, yeni video düzenleme özellikleri ve Nintendo Switch Online akıllı telefon uygulaması için Smash World hizmeti sunulacak. 

18 Nisan’da ücretsiz Sürüm 3.0 güncellemesini indirdikten sonra aşağıdakiler Super Smash Bros. Ultimate’a eklenecek:

  • Stage Builder: Kişiselleştirilmiş Super Smash Bros. Ultimate sahnesi için büyük fikirleri olan oyuncular, yeni Stage Builder modu ile yaratıcılıklarını konuşturabilirler. Oyun içi araçları kullanarak, oyuncular özelleştirilmiş platformlarına hareketli platformlar, dönen tuzaklar ve diğer benzersiz özellikler ekleyebilir. Avuç içi modunda oynayarak serbestçe çizmek ve oluşturmak için dokunmatik ekranı kullanabilir ve aşamalarını daha da süslemek için ön ve arka katmanları kullanabilir. Tasarlanan aşamalar, Sahne Seçimi ekranında yeni bir sekmede oynanabilecek ve Nintendo Switch Online akıllı telefon uygulaması için yeni Smash World servisi aracılığıyla çevrimiçi olarak paylaşılabilecektir.
  • Edit Video: Super Smash Bros. Ultimate video içeriği şimdi eğlenceli bir zaman çizelgesi sunumu olarak birleştirilebilir. Nintendo Switch Online akıllı telefon uygulaması için yeni Smash World servisi ile dünyaya aktarılabilecek ve paylaşılabilecek videoyu kişiselleştirmek için altyazılar ve ses efektleri de eklenebilir.
  • Smash World: Oyuncular, Nintendo Switch Online uygulamasında yeni bir hizmet olan Stage Builder’da oluşturulan, paylaşılan videoları izleyebilir ve aşamaları Super Smash Bros Ultimate’a kaydedebilir. Smash World’de oyuncular, önerilen videoları izleyebilir ve hatta çevrimiçi olarak başkalarının çevrimiçi paylaştığı özel aşamaları indirebilir, böylece oyunculara Super Smash Bros. Ultimate deneyimini arkadaşlarıyla paylaşmak için her zamankinden daha fazla yol sağlar.
Overwatch’un Yeni PvE Görevi Storm Rising Başladı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Overwatch’un Yeni PvE Görevi Storm Rising Başladı

Previous article

Notre Dame Katedrali Hatrına Ücretsiz Assassin’s Creed: Unity

Next article

You may also like

More in Haberler