Haberler

Philips’ten Yeni Monitör Serisi: Philips E2

0
Philips'ten Yeni Monitör Serisi: Philips E2

Lider ekran uzmanı ve Philips monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, Philips E2 Serisi’ni piyasaya çıkartıyor: Hem evdeki hem ofisteki yaşam tarzlarına uyacak, zarif bir tasarımla ve yenilikçi özellikleri birleştiren yeni bir monitör ailesi. Ultra dar, 3 taraftan ya da 4 taraftan çerçevesiz tasarım, en az dikkat dağıtıcı unsur ile maksimum görüntüleme ölçüsünü garantiliyor. Ayrıca, grafik tasarımı ve profesyonel uygulamalar için özellikle uygun. Üstelik monitörlerin içindeki IPS panelleri sayesinde, bu modeller, renklerde ve ayrıntılarda doğruluk arayan herkes için mükemmel tercih.

MMD Monitörleri & Ekranları Avrupa Kıdemli Ürün Müdürü Artem Khomenko şöyle söylüyor: “Günümüzde pek çok insan evinden çalışıyor, işte bu yüzden iş ve eğlence için, çoklu görevler için uygun bir monitöre gereksinim duyuyorlar. Yeni E2 serisi modern iç mekânlarla buluşan gerekli özellikleri ve tasarımı bir araya getirmek isteyenler için doğru aday.”

Yeni E2 monitör serisi akılda kalacak görseller sunar

Yüksek çözünürlük, ekran üzerinde daha fazla piksel ve daha çok ayrıntı demek. Bu da, grafik tasarımcılar, CAD kullananlar ve mimarlar gibi profesyonel kullanıcılar için olmazsa olmaz bir özellik – ancak herhangi bir başka kullanıcı için de takdir edilecek bir artı özellik. Yeni E2 serisi, harika görüntü kalitesine sahip Full HD’den 4K UHD’ye uzanan modeller sunarak (sıradışı sayıda, 1.07 milyar renk sunan Ultra Wide-Color Teknolojisi sayesinde) muhteşem bir görüntüleme deneyimini garantiliyor.

E2 ürün grubu monitörlerinin hepsi, derin kontrast düzeylerine sahip canlı görüntüler için geniş görüntüleme açıları sunuyor. Ayrıca görüntüleme deneyimi, o anda görüntülenen içerikleri analiz edip renkleri ve arka aydınlatma yoğunluğunu otomatik olarak ayarlayan SmartContrast teknolojisi ile de güçlendiriliyor. SmartImage, ekranınızda görüntülenen içeriği analiz edip en üst düzey ekran performansı için görüntülerin ve videoların kontrastını, renk doygunluğunu ve keskinliğini dinamik olarak optimize eden bir teknolojidir.

E2 Ürün grubu monitörlerinin özellikleri iyi bir oyun deneyimini garantiler

Bu yeni seride, çoklu seçenekler sunan, oyuncular için ince ayardan geçmiş, çabucak erişilebilir bir OSD ayarı olan SmartImage Oyun Modu bulunuyor. Örneğin, “FPS” modu (First person shooter- Birinci Şahıs Nişancı) oyunlarda karanlıkta kalan alanları iyileştirerek gölgede kalan nesnelerin görülmesini sağlıyor. “Yarış” modu ise başka görüntü ayarlarının yanı sıra ekranı en hızlı tepki süresi ve zengin renkler ile duruma uyarlıyor.

Yeni monitörlerden her biri, daha iyi ve akıcı bir oynanabilirlik için bazı belirli özellikler sunuyor.  Örneğin yeni Philips 242E2FA ve 272E2FA monitörleri 1 ms’lik tepki süresine sahip (MPRT), öte yandan Philips 288E2A ve 345E2AE monitörleri ise AMD FreeSync teknolojisi ile neredeyse her kare hızında akıcı, artefakt içermeyen performansı garantiliyor.

Her tür kullanıcıya yönelik özellikler ve çevre bilinci

Yeni E2 monitör ailesi daha iyi bir kullanıcı deneyimi için tasarlanmış, geniş bir yelpazede yer alan teknolojilere sahip.  EasyRead modu, kağıttan okur gibi bir okuma deneyimini garantilerken Flicker-free Teknolojisi ve LowBlue Modu ise daha rahat bir görüntülemeyi ve gözleri yormayan bir üretkenliği mümkün kılıyor. Bu monitörlerde bulunan, göze batmayan EasySelect değiştirme tuşu sayesinde On-Screen Display menüsü üzerinden monitör ayarlarında hızlı ve kolay ayarlamalar yapmak mümkün. Üstelik kablo yönetim sistemi sayesinde, kullanıcılar derli toplu bir çalışma alanına sahip olacaklar.

Philips 288E2A ve 345E2AE gibi bazı modeller de MultiView sayesinde aktif ikili bağlantıyı ve görüntülemeyi mümkün kılıyor. Böylece kullanıcıların, karmaşık çoklu görev yürütme için kullanıcıların eş zamanlı olarak PC ve diz üstü bilgisayar gibi çoklu cihazlar ile çalışabilmelerini sağlıyor.

Bu monitörlerin hepsi, kurşun ve cıva gibi zararlı maddeleri hiç içermez, RoHS ile uyumludur ve %100 geri dönüştürülmüş ambalaj malzemesine sahiptir. Dahası, Energy Star 8.0 ve TCO sertifikalarına da sahiptir. Ambalajlarının kendisi de tamamen geri dönüştürülebilirdir.

E2 Ürün Grubu monitörlerinin piyasaya çıkışı

Yeni E2 ürün grubunda Philips 242E2FA Full HD LCD monitörü, Philips 272E2FA Full HD LCD monitörü, Philips 288E2A 4K Ultra HD LCD monitörü ve Philips 345E2AE UltraWide LCD monitörü bulunuyor.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Kingston’dan Yeni USB Bellek; DataTraveler Duo

Previous article

Philips, 144 Hz ve 1 MS Philips E Serisi İle Genişliyor

Next article

You may also like

More in Haberler