Haberler

Rainbow Six: Siege Türkiye Kupası Şampiyonu Kebabkeepers

0
Rainbow Six: Siege Türkiye Kupası Şampiyonu Kebabkeepers

Türkiye’deki oyun tutkunlarının heyecanla takip ettiği Ubisoft’un dünyada milyonlarca oyuncuya ulaşan FPS tarzındaki oyunu Rainbow Six: Siege rekabetinde kazanan takım Kebabkeepers oldu. Kebabkeepers, 25 bin TL’lik ödülün sahibi oldu.

Türkiye’nin ilk resmi Rainbow Six: Siege turnuvası olma özelliği taşıyan ve NVIDIA, Ubisoft ve Monster Notebook tarafından düzenlenen organizasyon, 29 – 30 Ağustos günleri gerçekleşen büyük finalle son buldu. Büyük finale kalan 8 takımın çift eliminasyon sistemi üzerinden kozlarını paylaştığı iki günlük maratonda Kebabkeepers mutlu sona ulaşan takım oldu ve 25 bin TL’lik ödülün sahibi oldu.

Daha önce 2. round’da mağlup ettiği Kebabkeepers’a karşı finalde 1-0’lık avantajı koruyamayan Elemento turnuvanın ikincisi olurken, yine turnuvanın favorilerinden noTactix üçüncülük ödülüne ulaştı. Ayrıca, ağırlıklı olarak kadın esporculardan oluşan Low Expectations takımı da turnuvanın dördüncüsü olarak sonraki turnuvalar için gelecek vadettiğini gösterdi.

Yüksek FPS Kazandırır

Günümüz oyunlarında artık 60 FPS yeterli olmuyor ve rekabette geri kalmamak için en az 144 FPS şart görünüyor. Özellikle Rainbow Six: Siege gibi FPS oyunlarında hızlı ekran kartlarının sunduğu yüksek kare hızları rakibi daha çabuk görmeye olanak sağlayarak rakibi vurma şansını artırıyor. Böylece 144 FPS ve üzeri kare hızlarıyla oynayan oyuncular 60 FPS ile oynayanlara göre rekabete bir adım önde başlıyor. NVIDIA, Rainbow Six: Siege’de 144 FPS gibi yüksek değerlere ulaşabilmek için RTX 2060 ve üstü ekran kartı modellerini öneriyor. Şirketin ayrıca “Yüksek FPS Oyun Kazandırır” ismiyle rekabetçi oyunlarda yüksek FPS’in öldürme/ölme oranlarını be ölçüde arttırdığına değinerek yüksek kare hızlarının önemini anlattığı bir çalışması bulunuyor. İlginç bilgilerin yer aldığı çalışma hakkında daha detaylı bilgi almak için bu linke tıklayabilirsiniz.

PUBG MOBILE Yeni Erangel Haritası Çıkış Tarihi Belli Oldu

Keeper of Time
“Lost time is never found again. Oh, never mind I found it.”

    Piyasaya Çıkacak Oyunlar: Eylül 2020

    Previous article

    MSI, ilk özelleştirilmiş NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi Ekran Kartlarını Duyurdu

    Next article

    You may also like

    More in Haberler