Haberler

Razer Blade Pro 17 Özellikleri Tanıtıldı

0

Razer, yeniden tasarlanmış ve yeniden yapılandırılmış 17” oyuncu dizüstü bilgisayarı Razer Blade Pro 17’yi piyasaya sürdüğünü duyurdu. Yenilikçi tasarımı ve sınıfının en iyisi bileşenleri ile Pro 17 dizüstü bilgisayar oyununun en üst noktaya taşıyor.

Yeniden Tasarlandı ve Geliştirildi

Yeni Razer Blade Pro 17 sıfırdan yeniden inşa edildi.

Mümkün olan en küçük boyutta en yüksek performansı sağlayacak şekilde hazırlanan yeni Razer Blade Pro 17 önceki nesle göre yaklaşık% 25 daha küçüktür.

Termal yönetim Razer’ın buhar odası soğutma sistemi ve yeni bir çoklu fan tasarımı ile geliştirilmiştir. Bu, Razer Blade Pro 17’nin en yoğun turnuvalarda veya video oluşturma oturumlarında serin kalmasını sağlar.

9. nesil Intel Core i7-9750H CPU ile donatılmış, 2.6 Ghz baz saat hızına ve 4.5 GHz’e kadar yükseltilebilir hıza sahip olan yeni Razer Blade Pro 17; herhangi bir iş yükünü en yüksek hızlarda gerçekleştiriyor. Mobil güç kullananlar için ideal olan Hyperthreading teknolojisine sahip yeni 6 çekirdekli CPU ile uzak noktalarda bile akış sağlamak veya anında video oluşturmak için mükemmeldir.

Yeni NVIDIA GeForce RTX GPU’lar tarafından desteklenen yeni Razer Blade Pro 17; RTX 2060, Max-Q Design’lı RTX 2070 veya Max-Q Design’lı RTX 2080 seçenekleriyle sunulacak. RTX’in gerçek zamanlı ışın izleme yetenekleri ile oyuncular, gelişmiş grafik kapasitesini de deneyimleyecekler. NVIDIA’nın Creator Ready Sürücüsü, kullanıcıların azaltılmış render sürelerinin ve gelişmiş verimliliğin keyfini çıkarmasını sağlar.

Yeni Razer Blade Pro 17, her türlü iş yükünü kaldırabilmek adına 16GB DDR4-2667MHz çift kanallı bellekle gelecek. Sınırları zorlamak isteyen meraklılar için, genişletilebilir bellek yuvaları artık artan bant genişliği için 3200 MHz’e kadar hızlarla varan Intel® XMP uyumlu belleklerin yüklenmesini de destekliyor.

En üst hızda 512GB PCIe SSD, Razer Blade Pro 17’nin her modelinde mevcut olurken ayrıca SATA ve PCIe standartlarına uyumlu, kullanıma hazır bir m.2 sürücü yuvası bulunmaktadır. Ek depolama alanına ihtiyacı olan kullanıcılar için her sürücü yuvası 2 TB’a kadar yükseltilebilir.

Performans ve Görüntü

Oyuncular ve içerik üreticileri için tasarlanan her Razer Blade Pro 17, özel olarak kalibre edilmiş 17,3” Full-HD (1920x1080p) 144Hz mat panel ile güzel bir akışkan görsel deneyim sunar. SRGB alanının % 100’ünü kaplayan Blade Pro, içeriğe dalmak veya kendi başyapıtınızı yaratmak için mükemmeldir.

Ultra-ince çerçeve tasarımı sadece 6.0mm inceliğindeki çerçevelere sahip Pro 17’deki Windows Merhaba özelliğine sahip IR yüz kamerası, yerleştirildiği üst çerçeveden yaptığı yüz tanıma yoluyla kolay ve güvenli erişim sağlıyor.

Üstdüzey Bağlantı

En son bağlantı seçeneklerini barındıran yeni Razer Blade Pro 17 içinde; üç adet USB 3.2 Gen 2 Tip-A portu, bir HDMI 2.0b portu, bir Realtek 2.5 Gb Ethernet portu, bir UHS-III SD kart okuyucusu ve bir tanesi aynı zamanda Thunderbolt 3 portu olarak çift kullanım sağlayan iki adet USB 3.2 Gen 2 C Tipi dahil port seçeneklerini bulunmaktadır.

Kablosuz bağlantılarda ise Bluetooth 5.0 yer alırken, internet için 2.4Gb/s değere kadar verim elde edebilen yeni Intel Kablosuz AX WLAN kartı kullanıldı.

Razer Avantajı

Razer Blade ailesi, işçilik ile performans arasındaki uyumu temsil eder. Her bir dizüstü bilgisayar, tek bir uçak sınıfı alüminyum bloğundan CNC işlemeli ve şık ve çizilmeye karşı dayanıklı bir dış yüzey oluşturmak için mat bir yüzeyle anotlanır. İşletim sistemi, performansı düşüren gereksiz uygulamalar olmadan, yazılımsız kalır.

Geniş cam dokunmatik yüzey, her tıklamanın mükemmel olmasını sağlamak için Windows hassas sürücüleri ile birlikte gelir ve her tuş ayrı ayrı arkadan aydınlatmalı olup kullanıcıların Razer Chroma tarafından sunulan 16.8 milyon renkten herhangi biriyle tamamen özelleştirmelerini sağlar.

FİYAT & SATIŞA ÇIKIŞ

2,499$ USD/ 2,699.99€’dan başlayan fiyatlarla.

Yeni Razer Blade Pro 17, Mayıs 2019’da Razer.com’da ve ABD, Kanada, İngiltere, Fransa, Almanya ve Çin’deki perakendecilerde satılacak.

Razer, Yeni Core X Chroma İle Windows Laptopları ve Macbook’ları Hızlandırıyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

RollerCoaster Tycoon Adventures İnceleme

Previous article

ASUS, ROG Strix, Dual ve Phoenix GeForce GTX 1650 Ekran Kartlarını Duyurdu

Next article

You may also like

More in Haberler