Haberler

Resident Evil 2 DLC, “Her Şeye” Ulaşmanızı Sağlıyor

0

Son zamanların popüler korku oyunu Resident Evil 2, birçok içeriğe sahip ve her birine ulaşmak için türlü aksiyonlara girmek gerekiyor.

Oyunun Hunk veya Tofu modlarına, kostümlerine ve silahlarına ulaşmak için oyunu çok fazla oynamalısınız ve bunu da iyi yapmalısınız. Bu deneyim doğal olarak herkes için kesinlikle uygun değil, özellikle farklı platformlarda oyuna sahipseniz, performans bakımından sıkıntı yaşamanız da ihtimaller arasında.

RE2 için tıpkı zamanında Devil May Cry 4: Special Edition’daki çeşitli açılabilir eşyalar gibi Capcom, kısayol sunuyor. Tek yapmanız gereken 22 TL ödemek. Bu ödemeyi yaptığınız anda RE2’de “All In-Game Rewards Unlock” yani Tüm Oyun İçi Ödüllerin Kilidini Açma öğesine ulaşmış oluyorsunuz. Böylece Claire veya Leon ile ikinci kez koşturmak veya Hardcore zorluğuyla oyunu bitirerek ulaştığınız tüm eşyaların kilidi açılıyor.

İçeriğin sunduğu diğer güzelliklerin arasında:

  • Eksra Mod: “The 4th Survivor”
  • Ekstra Mod: “The Tofu Survivor”
  • Kostüm
  • ∞ Bonus Silah
  • Modeller
  • Konsept Sanat
Gerçeğin Peşinde – Overwatch Archives Geri Dönüyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Gerçeğin Peşinde – Overwatch Archives Geri Dönüyor

Previous article

Hearthstone – Rise of Shadows / 80 Deste Açılışı

Next article

You may also like

More in Haberler