Haberler

Sekiro: Shadows Die Twice Dünya Lansmanı Yapıldı

0

Oyuncuların, merakla beklediği video oyunu Sekiro: Shadows Die Twice’ta, ölümün hem düşmanınız hem de dostunuz olacağı unutulmaz bir yolculuğa çıkacaksınız.

Yönetmeni Hidetaka Miyazaki (Dark Souls ve Bloodborne) olan Sekiro: Shadows Die Twice, oyunculara acımasız düşmanlarla, çarpıcı kılıç savaşlarıyla ve ilgi çekici keşiflerle dolu destansı bir macera, güzel ve aynı zamanda da karanlık bir dünya sunuyor. Oyun şimdi PlayStation 4, PlayStation 4 Pro, Xbox ve PC’de oyun meraklılarına sunuluyor.

Oyuncular “tek kollu kurt” rolünü üstlenerek Sekiro: Shadows Die Twice’ta yepyeni bir oyun deneyimini keşfedecekler. Oyunun tek baş karakteri olan kurt, şerefini geri kazanmak, ‘Tanrı’nın Mirasçısı’ olarak bilinen efendisini kurtarmak ve her ne pahasına olursa olsun düşmanından intikam almak için yeni çalışan protez kolunu kullanarak sadakatini göstermeye ve korumaya gönüllüdür.

Sekiro: Shadows Die Twice, oyuncuların yeni objeleri ortaya çıkaracağı, yeni karakterlerle karşılaşacağı, gizli zorluklarla çarpışacağı ve oyundaki zengin kesim hakkında daha fazla şey öğreneceği -güzel manzaralar, eşsiz silahlarla dolu ve baştan aşağıya ayrıntılı bir dünyada yer alan- ödüllü bir keşif sunuyor.

Activision tarafından sunulan, tüm hakları Activision Blizzard’a bağlı olan, Sekiro: Shadows Die Twice, FromSoftware’in zorlu ancak ödüllendirici oyun oynama tarzına sadık kalıyor. Sabrı, teknik özellikleri ve yaratıcılığı vurgulayan benzersiz bir mücadeleyi oyunseverlere sunuluyor. Sekiro: Shadows Die Twice ile oyun severler aynı anda hem savunmacı hem de agresif olmakla birlikte, maruz kaldıkları saldırıları geri çevirmeye odaklı taktikler geliştiriyor.

Diriliş oyunculara taktiksel olarak geri çekilme ya da düşmanını aldatarak karşı saldırıya geçme fırsatı veriyor. Şinobi protezi, tutma kancası, yüklü balta ve alev fırlatıcı gibi çeşitli eklentilerle donatılarak oyuncuların düşmanın zayıflıklarından istifade edebilmeleri için tamamen yeni bir boyut sunuyor.

The Cycle, Epic Games Store Özelinde Olacak
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

The Cycle, Epic Games Store Özelinde Olacak

Previous article

Kendi VR Oyununuzu Nintendo Labo: VR Kit İle Yaratın

Next article

You may also like

More in Haberler