Haberler

Shadow of the Tomb Raider – The Grand Caiman DLC Çıktı

0

Square Enix, Eidos-Montréal ve Crystal Dynamics, Shadow of the Tomb Raider’ın yeni DLC macerası olan The Grand Caiman’i duyurdu.

The Grand Caiman, oyunun season pass sahipleri için tamamen ücretsiz. Dilerseniz DLC’yi ayrı olarak 18 TL gibi uygun bir fiyattan satın alabilirsiniz. Shadow of the Tomb Raider season pass ise yakın zamanda indirime girdi ve 66 TL’den satışta.

DLC, Xbox One, Xbox One X, PlayStation 4 ve PC platformlarında çıkış yaptı.

Oyunun yeni DLC’sinde vahşi bir Tanrı’nın San Juan köylülerini tehdit etmesini konu alıyor. Lara Croft olarak onları kurtarmak ve felaketi önlemek için askerlerle kapışmamız gerekiyor. DLC ile birlikte güçlü ödüllerin yanında yeni mekanlar da bizleri bekliyor.

Hayatta kalmak adına öne çıkan kostümlerden biri “Reptile Hide”, silah olarak ise Whispering Scourge isimli pompalı tüfek DLC’nin sürprizlerinden.

Devil May Cry 5 – Bloody Palace, Yeni Fragmanla Çıktı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Devil May Cry 5 – Bloody Palace, Yeni Fragmanla Çıktı

Previous article

Shazam Filmi Nasıl Olmuş? – İzledik

Next article

You may also like

More in Haberler