Haberler

Soulcalibur VI – DLC 5 Geliyor

0

Sevilen dövüş oyunlarından biri olan Soulcalibur VI için henüz yeni bir karakter duyurulmadı, ancak Bandai Namco oyunla ilgili gelişmeleri sunmaya devam ediyor.

16 Mayıs tarihinden itibaren kavuşabileceğimiz DLC, season pass sahiplerine tamamen ücretsiz ve bu paket, oyunun bazı özelleştirilebilir dinamiklerine yenilik katıyor. The Character Creation Set B (karakter oluşturma seti), aynı zamanda oyunun 1.40 güncellemesini içeriyor. 

Yeni set, toplamda 150 farklı özelleştirme eşyasına sahip olacak. DLC, aynı zamanda 97 farklı arka plan müziğini ana oyuna dahil edecek. Karakter oluşturma setine gelecek yeniliklerden bazıları, smokinler, elbiseler ve çeşitli zırh parçalarını içeriyor. Bu seti ayrıca tek başına DLC olarak satın alabilirsiniz, ancak net fiyat henüz belli değil. Daha önceki “Character Creation Set A”, 6 dolar’dan satışa çıkmıştı. Yeni set, muhtemelen benzer bir fiyatlandırma politikasını izleyecektir.

World of Warcraft Classic’in Çıkış Tarihi Duyuruldu
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

World of Warcraft Classic’in Çıkış Tarihi Duyuruldu

Previous article

AOC ve Red Bull, Ortaklıklarını Duyurdu

Next article

You may also like

More in Haberler