Haberler

Spotify ve Universal Music Group, Lisans Anlaşmasını Duyurdu – Ücretsiz Sürüme Kısıtlama Geliyor

0

Spotify ve Universal Music Group (UMG), global ölçekte yeni çok yıllık lisans anlaşması imzaladıklarını duyurdu.

İki şirket bu anlaşmayla, kapsamlı bir müzik deneyimi sağlamanın yanı sıra yeni çıkan albümlerde daha fazla esneklik sunarak ve Spotify platformları üzerinden yenilikçi pazarlama kampanyalarını tasarlayarak, müziğin dönüşüm potansiyelinin sanatçılar, plak şirketleri ve müzikseverler için tam olarak gerçekleşmesi adına işbirliklerini bir adım öteye taşıyor.

Bu yeni anlaşma ile Universal Music Group (UMG), sanatçıların ve plak şirketlerinin dinleyicileri ile daha derin bir iletişim kurmalarını, mevcut etkileşimi geliştirmelerini ve güçlendirmelerini sağlayacak yeni araçların yaratılması için veri erişimi konusunda eşsiz bir yetkiye sahip olacak.

Bunun yanında ücretli kullanımda UMG’ye ait sanatçıların parçaları, istenildiği takdirde 2 hafta boyunca ücretli üyelere özel hale getiriliyor. Ücretsiz kullanıcılar ise bu parçaları Spotify üzerinden dinleyemeyecek.

Spotify Kadınların Müzik Dinleme Alışkanlıklarını Açıkladı

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

ASUS En Yeni Oyuncu Ürünlerini Join the Republic Etkinliğinde Duyurdu

Previous article

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands İnceleme

Next article

You may also like

More in Haberler