Haberler

Ubisoft, Skull & Bones’un TV Uyarlamasını Geliştiriyor

0

Hollywood Reporter’a göre Ubisoft, yaklaşmakta olan korsan temalı macera oyunu Skull & Bones’un bu yılki sürümlerinde yayınlanmadan önce bir TV şovu uyarlaması olarak geliştiriliyor.

TV şovu, kadın liderliğinde yapılacak, ayrıca 12 Monkeys ve Dirty John gibi şovların arkasındaki prodüksiyon şirketi Atlas Entertainment ile birlikte geliştirilecek.

Şirket ilk olarak Skull & Bones oyununu E3 2017 etkinliğinde duyurmuştu. Assassin’s Creed IV: Black Flag’den ilham alan oyun, oyuncuların kendi kişiselleştirilmiş gemileriyle korsan rolünü üstlenmelerini sağlıyor.

TV şovu Skull & Bones, 1700’lerde korsanlığın alacakaranlık döneminde altın çağında gerçekleşecek. Hint Okyanusu’nun kanunsuz sınırlarında yer alan başrolü kadın odaklı adaptasyon, her şeyden önce dram türünde olacak. The Mist dizisinin baş yapımcısı Amanda Segel, TV şovunun pilot bölümünü çekecek. Segel, ayrıca yönetici yapımcı rolü üstlenecek. Buna ek olarak, yapımcılar arasında Atlas Entertainment’dan Andy Horwitz, Ubisoft’un Televizyon Geliştirme Direktörü Richard Kreinik ve Ubisoft’un Film ve Televizyon Kıdemli Başkan Yardımcısı Jason Altman bulunuyor.

Korsan temalı macera oyunu Skull & Bones, bu yıl içinde Playstation 4, Xbox One ve PC için çıkması planlanıyor.

Nintendo Amerika Başkanı Reggie Fils-Aime Emekli Oluyor

Nintendo Amerika Başkanı Reggie Fils-Aime Emekli Oluyor

Previous article

Black Widow Filmi R-Rated Olmayacak

Next article

You may also like

More in Haberler