Haberler

Vainglory 2016 Sonbahar Sezonu Başlıyor

0

Sonbahar 2016 sezonu burada! Sonbaharda gelecek olan son gelişmeler hakkındaki detayları sizlerle paylaşmak için çok heyecanlıyız. Geçtiğimiz yıl boyunca Vainglory, aktif ve enerjik bir e-spor topluluğuna dönüştü. Bizim şimdiki odak noktamız, Vainglory’yi arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir şekilde oynamanız – hangi ustalık seviyesinde olursanız olun veya hangi platformda oynadığınız fark etmeden.

1.22 güncellemesi; özellikle küçük ekranlı cep telefonları için yeni sosyal ve erişilebilirlik özellikleri içerir ve oyuncular, ilerleyen aylarda bu temanın etrafında daha fazla özellik görebilirler. Bizim topluluğumuz büyümeye ve zenginleşmeye devam ediyor, e-spor tarafında bu sezon üniversite ligi ve ilk Dünya Şampiyonası’nı kutluyoruz. Sonbahar bize unutulmayacak bir sezon sunuyor.

1.1.22 GÜNCELLEMESİNİN SONBAHARDA GETİRECEKLERİ

Yaz sezonu bize, oyuncuların oyunu oynayarak ve oyunda seviye atlayarak büyük ödüllerin kilidini açtığı yeni sezonluk sistemi tanıttı. Sonbahar için genişletilmiş ve yenilenmiş bu sistemin sunduğu yeni Sezon Sandığı, sezonluk görünümler ve geliştirilmiş Günlük Sandıklar’a sahibiz. Yeni sezon ayrıca hediye bir içerik sunuyor: Sonbahar festival oyun haritası, yeni bir kahraman, yeni görünümler ve fazlası!

  • Yeni kahraman: Baron, inanılmaz atış mesafesine ve patlama gücüne sahip bir asker!
  • Yeni görünümler: Ay Prensesi Celeste, Sevgili Günlük Lyra, Cehennem Şövalyesi Lance
  • Yeni Sezon Sandığı içeriği ise anlık görünümler ve fazlası!

2.MOBİL VE SOSYAL ÖZELLİKLER

Vainglory son zamanlarda özellikle telefonda oynama konusunda hızlı gelişme gösterdi. 1.22 güncellemesi içinde telefon oyuncularının deneyimlerinin geliştirilmesi için büyük bir adım attık. Mobil kontrolleri geliştirdik, sol el kullanıcıları için oyuncuların baş parmağı altına yeni öğeler ekleyerek erişilebilirliği ve tepki süresini hızlandırdık. Ayrıca büyülerin ve sosyal bildirilerin de yerini değiştirerek daha görülebilir olmasını sağladık. 1.22 güncellemesi ile kamera yönü değiştirme özelliği eklendi – bütün cihazlar için daha iyi bir görüş açısı – ve hareket paradigması ile oyuncular tıklayıp basılı tutarak haritanın etrafında gezebilecek.

Arkadaşlarınızla oynamak Vainglory topluluğunun zenginleşmesine izin veriyor, biz de oyuna doğrudan SMS, e-posta ve sosyal medya üzerinden yeni arkadaş eklenmesine izin veriyoruz. İlerleyen zamanlarda daha çok sosyal medya özelliği eklenmesi, mesela oyuncuların güvenliğini sağlamak adına partiler ve loncaların konuşma geçmişlerini görmelerini ve Vainglory’nin diğer sosyal iyileştirmelerini sağlamak üzerine çalışmalar yapıyoruz.

3.TOPLULUK GÜNCELLEŞTİRMELERİ VE TWITCHCON

Sonbahar sezonu teması ile birlikte, topluluk içeriğinin geliştirilmesi ve daha derin bir topluluk desteği sağlamak için yeni bir program başlatıyoruz. Vainglory İçerik Yaratıcı Programı, içerik yaratıcı ile topluluğa (Twitch ve YouTube) oyun içerisinde görünebilirlik, sosyal medya desteği ve eşantiyonlar sunuyor. İki hafta içerisinde gerçekleştirilecek olan San Diego TwitchCon’da yer alacağız; eğer sizler de Vainglory içeriği üretimi ve yayını ile ilgileniyorsanız lütfen bizi ziyarete gelin!

Bu arada Topluluk Buluşmaları’nın geri döndüğünü duyurmaktan dolayı çok heyecanlıyız; üstelik bu sefer dünya çapında. Siz detayları okuyup buradan kayıt olabilirsiniz. Sonbaharı kutlamak için, iki hafta içerisinde topluluk yöneticilerimiz yirmi farklı ülkede düzinelerce LAN parti organize ediyorlar. Birçok oyuncumuzu birebir olarak veya yayın içerisinden bu etkinliklerde görmeyi umuyoruz!

4. E-SPORLAR BİRİNCİ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLUYOR

2016 Sonbahar Sezonu, Vainglory e-sporunun birinci yıldönümüne işaret ediyor. Bu dönüm noktası zamanında, yaklaşan Vainglory Dünya Şampiyonası’nı sizlere ilan etmekten heyecan duyuyoruz. Tüm dünyadan 12 şampiyon Vainglory takımı Hollywood’un efsanevi TCL Chinese Theatre sahnesinde gerçekleştirilecek olan 2016 Dünya Şampiyonası’nda rekabet edecekler. Tüm detayları buradan görebilirsiniz.

Vainglory’nin daha fazla oyuncuya ulaşabilir hale getirilebilmesi ve üniversite öğrencilerinin burs paralarını kazanma şansını elde etmesi için, Ekim ayı içerisinde Vainglory üniversite liginiCollegiate Starleague (CSL) ortaklığında başlatıyoruz. Vainglory mobil e-spor başlığında CSL ile birlikte bir sezona ilk ev sahipliği yapan turnuva olacak ve turnuva, bütün Kuzey Amerika kolej ve üniversite öğrencilerine açık olacak. Harvard takımları, Carnegie Mellon Üniversitesi, Penn State, Princeton Üniversitesi ve UCLA şimdiden kayıt yaptırdılar. Ek takımların kayıtları 30 Eylül’e kadar devam edecek. Takımların nasıl kayıt olabileceği hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Her zaman olduğu gibi, daha ileri geliştirmeler, kahramanlar, görünümler ve farklı sürprizleri de sonbahar sezonu güncelleştirmeleri boyunca bekleyebilirsiniz. Vainglory’yi oynamaya başlamak için daha iyi bir zaman olmayacaktır. Halcyon Fold’da görüşmek üzere!

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Logitech, Saitek Markasını Satın Aldı

Previous article

Remaster Yapılsa Mutlu Olacağımız 10 Oyun

Next article

You may also like

More in Haberler