Haberler

Warcraft: Orcs & Humans ve Warcraft II, GOG’da

0

Gerçek zamanlı strateji klasiği Warcraft: Orcs & Humans ve Warcraft II Battle.net Edition, Good old Games (GOG.com) üzerinde yayınlandı.

Platformla gerçekleştirilen işbirliğinin orijinal Diablo’dan sonraki yeni meyvesi olan bu oyunlar, Warcraft: Orcs & Humans ve Warcraft II Battle.net Edition’ın yanı sıra Tides of Darkness ve Beyond the Dark Portal genişleme paketlerini de içeriyor. Bugünden itibaren oyunseverler, efsaneyi başlatan bu klasikleri ilk kez GOG.com’a özel, dijital ve DRM-free olarak oynayabilecekler.

Warcraft: Orcs & Humans, sizleri Azeroth için yapılan orijinal savaşın geçtiği günlere götürecek. Bu savaşta insanların ya da orkların saflarında yer alacak, düşmanlarınızı alt etmek için var gücünüzle mücadele edeceksiniz. Warcraft II ve genişleme paketi ise bu amansız savaşı sadece denizlere taşımakla kalmayacak aynı zamanda hem Alliance hem de Horde olarak bilinen kuvvetlerin temelini oluşturan elfler, troller, cüceler gibi farklı ırklarla tanışmanızı sağlayacak.

Warcraft: Orcs & Humans’ın GOG.com sürümü, günümüz işletim sistemleriyle uyumlu çalışmak üzere optimize edildi. Benzer şekilde, Warcraft II’yi GOG.com üzerinden satın alanlar oyunun iki farklı versiyonuna sahip olacak. Bu versiyonlardan biri yüksek çözünürlüğü destekliyor ve LAN bağlantıları aracılığıyla çok oyunculu oynanışa olanak tanıyor. Warcraft II’nin klasik versiyonu ise orijinal SVGA grafiklere sahip ve Battle.net’in klasik sürümü üzerinden matchmaking olanağı sunuyor.

O halde hep birlikte efsanenin başlangıcına gitmeye hazır mıyız? Warcraft: Orcs & Humans’ın Windows ve Mac sürümleri ile Warcraft II Battle.net Edition’ın Windows sürümü şimdi GOG.com’da! Oyunları ayrı ayrı olduğu gibi bundle olarak birlikte de alabileceğinizi hatırlatalım.

Warcraft: Orcs & Humans and Warcraft II’nin GOG.com sürüleri ile ilgili daha fazla bilgi almak için burayı ziyaret edebilirsiniz.

Hearthstone Grandmasters Birinci Sezonu Başlıyor!
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Razer, DOTA 2 Ekibi Team Alliance ile Ortak Oldu

Previous article

XPG EMIX H20 İnceleme

Next article

You may also like

More in Haberler