Haberler

Zombi Macerası DayZ, PlayStation 4’e Geldi

0

Sony’nin platformunda piyasaya sürülen DayZ, PlayStation 4’e acımasız 60 oyuncunun daha katılmasını sağlıyor.

Oyunun PS4’e gelmesi şerefine yeni bir “live action” fragman da yayınlandı. Oyunun hem PC hem de Xbox One’da piyasaya sürülmesinin ardından Chernarus’un kasvetli kıyamet sonrası arazilerindeki yaşamları için gergin bir savaşa katılarak hayatta kalmaya çalışacaklar. Oyuncular, enfeksiyonun bölge üzerindeki baskınlığına göre diğer oyunculara yardım edebilir veya engelleyerek kendi hikayelerini oluşturabilirler.

Açık dünyaya odaklanarak keşfe çıkmak serbest, ancak tehlikenin her zaman Chernarus’da olduğunun farkına varmak önemli. Oyunun battle royale olmadığını ve hayatta kalma temasında ilerlediğini bilmek önemli. Bu noktada Bohemia Interactive, oyunun gelişmeye devam edeceğini ve mevcut oyun konseptini daha derinlere taşıyacağının sözünü verdi. Oyunla ilgili güncelleme ve iyileştirmelerin bu yıl çıkması bekleniyor.

Oyuna dijital olarak 49.99 dolar’dan sahip olabilirsiniz. Oyunun kutulu versiyonu ise bu yılın sonlarına doğru Sold Out Games tarafından satışa çıkarılacak.

 

PUBG MOBILE Turnuvasında İki Türk Takımı Finale Kaldı
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

2019 Razer Mercury Seti Tanıtıldı

Previous article

Huawei P30 Pro Reklam Filmi İçin Özel Müzik

Next article

You may also like

More in Haberler