Haberler

Destiny 2, Overwatch ve Diğer Blizzard Oyunlarıyla Çapraz Bağlanabilir

0

Destiny 2, oyun dünyasının gündeminden kolay kolay düşecek gibi durmuyor. Bungie, oyunun PC versiyonun Blizzard’ın kendi ara yüzünde piyasaya çıkacağını geçtiğimiz haftalarda duyurmuştu ve bu da açıkçası oyuncuların kafasında, oyunda hile yapılabilme ihtimalini bir hayli düşürmüştü. Blizzard’ın hile konusunda ne kadar acımasız olduğunu biliyoruz ve Destiny 2, birçoğumuz için artık emin ellerde.

Oyunun, Blizzard Launcher‘da olmasıyla birlikte çapraz oyun muhabbeti de konuşulan konular arasında. Yani Battle.net’te, Blizzard’ın diğer oyunlarından arkadaş ekleme kolaylığı ve daha fazlası Destiny 2’ye dahil olabilir.  Gamespot ile yapılan E3 2017 röportajında Bungie’nin DeeJ ismiyle bilinen topluluk yöneticisi David Dague, Blizzard ile başlayan bu birlikteliğin onları nereye götüreceğini bilmediğini dile getirdi. Buna ek olarak çapraz oyun promosyonları hakkında herhangi bir açıklama olmadığını da ekledi.

Oyun, 6 Eylül tarihinde Xbox One ve PlayStation 4 platformlarında çıkış yapacak. PC kullanıcıları ise oyuna 24 Ekim’de kavuşacak.

GeForce GTX’ten Destiny 2 Sürprizi
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Tekken 7’nin En Sağlam 10 Karakteri

Previous article

Bu Son Olsun Lütfen! – Transformers 5: Son Şövalye İncelemesi

Next article

You may also like

More in Haberler