Haberler

GeForce GTX’ten Destiny 2 Sürprizi

0

Sınırlı bir süreliğine, seçkin GeForce GTX 1080 Ti veya GeForce GTX 1080 grafik kartı, sistem ya da dizüstü bilgisayar satın alın, Destiny 2‘ye PC lansmanında sahip olun ve PC Beta sürümüne Erken Erişim şansı elde edin!

İnsanlığın son güvenli şehri, acımasız Red Legion’ın heybetli komutanı Ghaul’un liderliğinde yoğun bir istila gücü altında. Şehrin Koruyucularının gücünü ellerinden aldı ve hayatta kalan herkesi kaçmaya zorladı. Yıkıcı savaş yetenekleri ve silah cephaneliklerini bulmak üzere, güneş sistemimizin gizemli, keşfedilmemiş dünyalarına yolculuğa çıkacaksınız. Red Legion’ı yenilgiye uğratmak ve Ghaul ile karşılaşmak üzere insanlığın darmadağın olmuş kahramanlarını birleştirmeli, birlikte sapasağlam ayakta kalmalı ve yuvanıza yeniden kavuşmak için savaşmalısınız.

Detaylı bilgi için tıklayın.

Öldükten Sonra Bize Ne Olur? – Çizgi Ötesi Türkçe Altyazılı Fragman

 

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Babanız için Hayatı Xperia XZ Premium ile Yavaşlatın!

Previous article

Logitech’ten, Hava Koşullarına Dayanıklı Ev Güvenlik Kamerası: Circle 2

Next article

You may also like

More in Haberler