Haberler

SteelSeries Çin Yeni Yılını Özel Sürüm Dragon Arctis Nova 7 ile Kutluyor

0
SteelSeries Çin Yeni Yılını Özel Sürüm Dragon Arctis Nova 7 ile Kutluyor
SteelSeries Çin Yeni Yılını Özel Sürüm Dragon Arctis Nova 7 ile Kutluyor

Oyun sektörünün en çok ödül alan ses serisi Arctis’in yaratıcılarından oyun ve kültürü birleştiren orjinal espor markası SteelSeries, özel sürüm Dragon Arctis Nova 7 serisi kulaklığını tanıttı. Çin ve Tayvan kökenli SteelSeries tasarımcıları ve ürün yöneticilerinden oluşan bir kolektif tarafından tasarlanan Dragon Arctis Nova 7, onların mirasını ve kültürünü, aile toplantıları ve festival geleneklerini onurlandırıyor ve 2024 Ay Yeni Yılı’nın başlangıcını kutluyor.

Çin’in 12 burç hayvanından (Zhōngguó shí’èr shēngxiào dòngwù) biri olan ejderhayı (Lóng) merkez alan ejderha simgesi, daha yumuşak kenarlarla şekillendirilerek daha modern bir görünüm kazandırılmıştır. Ejderhanın gövdesi Çince ‘ejderha’ karakterinin etrafını sarıyor ve bir yığın uğurlu bulutun (xiángyún) üzerinde oturuyor. Hoparlör plakalarının üzerinde yer alan ejderhanın altında gizlenen Çince iyi şans karakterinin (Fú) dairesel bir versiyonu kulak kapaklarını süslerken, kafa bandı da bir ejderhanın pulları şeklini alıyor. Yaşamda refahı simgeleyen koyu kırmızı renk, para ve serveti simgeleyen kalın altınla vurgulanmıştır.

SteelSeries, dört yıl süren yenilikçi ve titiz mühendislik çalışmalarıyla sınırları zorlamak, çok yönlü bir ‘oyun yaşam tarzı’ yaşayanların sorunlarını çözmek ve dünyanın 1 numaralı premium oyun kulaklığını yeniden icat etmek için kolları sıvadı. Hareket halindeyken oyun oynamak, trende veya otobüste giderken Spotify dinlemek veya Netflix izlemek, Zoom araması yapmak ve ortak bir dairede, çalışma alanında veya kafede gürültüyü ayarlamak, etrafta koşuşturan tüylü çocuklarla ev ofisinde, spor salonunda veya basketbol sahasında, evde biraz Call of Duty MWIII veya Mario oynamak ve çok daha fazlası… Oyun yaşam tarzı için sesin geleceğine hoş geldiniz.

Elit performans standart olarak sunulur. Arctis Nova 7, donanım ve yazılımı bir araya getirerek rekabette çıtayı yükselten ve “oyun yaşam tarzı” yaşayanlara “Yüce Ses” olarak bilinen yeni bir süper güç sağlayan Nova Akustik Sistemi ile donatılmıştır. Benzersiz ses saflığı sunan özel tasarım Yüksek Sadakatli hoparlör sürücülerinin yanı sıra sürükleyici bir ses manzarası için 360° Uzamsal Ses ve oyuncular için ilk profesyonel sınıf parametrik EQ’yu içeren ve her bir frekansı ayarlamalarına olanak tanıyan Sonar Ses Yazılım Paketi‘nin birleşimi, benzersiz ses özelleştirmesi sağlar.

Kablosuz özgürlük ve Eşzamanlı Ses ile 2.4GHz ve Bluetooth ile aynı anda iki ses akışını dinleyebilir, USB-C aracılığıyla PC, Mac, PlayStation, Nintendo Switch, iPhone, Android ve mobil cihazlar arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz. İletişim çok önemlidir ve yeni ClearCast Gen 2’nin yapay zeka destekli gürültü engelleme özelliği kullanıcılara kristal netliğinde iletişim sağlar. Oyuncular için özel olarak tasarlanan çift yönlü mikrofon, Formula 1 takımları tarafından kullanılan teknolojinin aynısını kullanıyor ve düğmelere basma ve klavyeye dokunma, ortak çalışma alanlarındaki iş arkadaşları, evden çalışırken aile üyeleri ve evcil hayvanlar ve kafelerdeki arka plan gürültüsü gibi gürültü ve dikkat dağıtıcı unsurları susturuyor. Ayrıca mikrofon, hareket halindeyken şık ve tarz sahibi bir görünüm için tamamen geri çekildiğinde kulaklığın içine sorunsuz bir şekilde uyum sağlayan benzersiz bir tasarımla yeniden tasarlandı.

Temel Özellikler:

  • Arctis Nova 7 Kablosuz – Arctis Nova 7 ile sıradanlığı aşarak Yüce Ses’e adım atın. Eşzamanlı 2.4GHz ve Bluetooth ile aynı anda iki ses akışını dinleyin ve sadece 15 dakikalık bir şarjdan sonra 6 saatlik kullanım sağlayan 38 saatlik pil ve hızlı şarj işlevi ile aksiyonun içinde kalın. Yapay zeka algoritmaları ClearCast Gen 2 mikrofonu takım sohbetinde hem gelen hem de giden sesi temizlemek için yönlendirdiğinden oyuncular gürültüsüz iletişim deneyimi yaşayacak. ComfortMax Sistemi, her platformda maraton seansları için 4 noktadan ayarlanabilirlik ve nefes alabilen AirWeave Memory Foam yastıklar sunar. Özel üretim Dragon Arctis Nova 7 serisi kulaklık, ekstra bir kırmızı x altın hoparlör plakası setiyle birlikte gelir. Orijinal SteelSeries Arctis 7 tüm zamanların en çok ödül alan kulaklığıydı… Oyun sesinin geleceğine hoş geldiniz.

SteelSeries.com‘da ve dünyanın dört bir yanındaki belirli perakendeciler ve etailer’da 8 Ocak’ta ön satışa sunulan olan özel sürüm Dragon Arctis Nova 7, Nisan ayı sonunda Türkiye’de olacak.

İlker Karaş
Strateji oyunlarını sever. Sabaton ve WW2 dediğinizde akan sular durur.

Contra: Operation Galuga yakında oyuncularla buluşacak

Previous article

Tulpar PROTALITY EMEA TURU Büyük Finali’ne Gerisayım Başladı

Next article

You may also like

More in Haberler