Haberler

Marvel vs. Capcom Infinite Turnuvası 19 Eylül’de Goblin Kafe’de

0

Marvel vs. Capcom serisinin son oyunu Marvel vs. Capcom Infinite Turnuvası 19 Eylül’de oyun çıkışıyla birlikte Goblin Kafe’de gerçekleşiyor. Heyecan dolu yepyeni bir Süper Kahraman macerasında rakiplerini yenmek için turnuvaya katıl ve ödülleri kazan!

Aral ve Asus işbirliği ile düzenlenen etkinlik 19 Eylül Salı günü 17:00-20:00 arasında Kadıköy’de Goblin Kafe’de gerçekleşecek. Asus PC’lerde oynanacak Marvel vs. Capcom Infinite turnuvasına katılıp kazananlara şu ödüller verilecek:

1.ye Marvel vs. Capcom Infinite oyunu

2.ye 3 Adet Marvel Figürü

3.ye 2 Kişilik Kombine Goblincon Festival Bileti

Marvel vs. Capcom Infinite oyun çıkış günü oyunculara ilk kez buluşacak ve oyuncular Marvel karakterlerinin büyülü dünyasında ilk yolculuklarına çıkacaklar. Keşfe ilk çıkanlardan olmak istiyorsan, geri sayım başladı.

Dell’in 14. Nesil PowerEdge Sunucuları Türkiye’de İlk Olarak Radore’de

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Assassin’s Creed Origins: Order of the Ancients Oynanış Fragmanı

Previous article

Liverpool F.C. Efsaneleri PES 2018’e Katılıyor

Next article

You may also like

More in Haberler