Haberler

Bethesda’nın Çanta Krizinde Son Durum

0

Bethesda, “Fallout 76: Power Armor Edition için bez çanta değişim planlarının sonuçlandığını” doğruladı.

Bethesda, geçtiğimiz günlerde kullanıcıları oldukça üzen bir aksiyon aldı. Oyunun Power Edition versiyonunu satın alan oyuncular, söz verilen bez çanta yerine naylon çantayla karşılaşınca ortalık karıştı. Fallout 76 Power Armor Edition içinde T-51b başlık dahil olmak üzere pek cici ürünler var ve bunlardan en çok dikkat çekeni de çantanın kendisi.

Yayınlanan kutu açılış videolarında da gözden kaçmayan naylon paket draması, tüm internette oyuncuların diline düştü bile. Doğal olarak 200 dolar harcayan oyuncular mutsuz. Daha kötüsü Bethesda, şikayetlerin üzerine 5 dolarlık oyun içi para teklifinde bulundu.

Çanta dramı Reddit’teki konu başlıklarında çoktan yerini aldı bile. LanternCupcake isimli Twitter kullanıcısının aldığı cevap, konunun en çok konuşulan başlığı haline geldi.

Yani özette “malzemelerin bulunmaması nedeniyle” şeklinde cevap verilerek çantanın naylon olmasına karar verilmiş. Konu, çantanın naylon olup olmamasından öte oyuncuların bilgilendirilmemesi.

Benzer cevabı aldığını belirten bir Reddit kullanıcısı sonrasında Fallout resmi hesabı, aşağıdaki tweet’i atmış ve oyunculara 5 dolar değerinde 500 oyun içi atom hediye teklifini sunmuş.

500 atom ile oyunda çiçek ve kapı dışında alınabilecek pek bir şey yok. Ek olarak oyun içi bez çanta toplam 700 atom değerinde ve gerçek hayatta temin edilemeyen çantayı, oyun içinde bile 500 atomla alamıyorsunuz. Asıl dram da tam olarak burada başlıyor.

Naylon çantadan memnun kalmayın oyunun “Power Armor Edition” versiyonunu satın alanların yapması gereken 31 Ocak 2019 tarihine kadar “Power Armor Edition Bag Replacement Request Form” yani çanta değiştirme formunu doldurmaları.

Child of Light (Nintendo Switch) İnceleme
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Zariflik ve Güç, Acer Predator Triton 700 Türkiye’de

Previous article

Huawei Cloud VR İş Çözümü Altın İnovasyon Ödülünü Kazandı

Next article

You may also like

More in Haberler