Haberler

Brothers: A Tale of Two Sons, Switch Yolcusu

0

505 Games ve geliştirici Turn Me Up Games, ödüllü bağımsız macera oyunu Brothers: A Tale of Two Sons’ı Nintendo Switch için çıkarıyor.

Bugünden itibaren, Nintendo eShop’tan Brothers: A Tale of Two Sons siparişi veren oyuncular, İsveçli film yönetmeni Josef Fares (A Way Out) ‘ın eleştirel beğeni toplayan indie oyununda sınırlı bir süre için yüzde 10 indirim alacak.

Brothers: A Tale of Two Sons’un Nintendo Switch versiyonunda yeni iki kişilik yerel co-op modu tanıtılıyor ve oyunculara yüreklendirici peri masalı macerasını ilk kez arkadaşlarınızla veya ailenizle birlikte yaşama fırsatı sunuyor. Oyuncular tek oyunculu destansı bir yolculuğa çıkabilir ya da bulmacaları çözmek, etkileyici yerleri keşfetmek ve zorlu bölüm sonu canavarlarıyla karşı karşıya kalmak için bir arkadaşlarıyla bir takım olabilirler. İki kişilik yeni co-op moduna ek olarak, oyunun Nintendo Switch sürümü, yönetmen Josef Fares’tan bir sahne arkası yorumu ve konsept sanat galerisi dahil olmak üzere özel bonus içeriğiyle birlikte gelecek.

Brothers: A Tale of Two Sons, PEGI 16 olarak derecelendirildi ve Nintendo eShop aracılığıyla yalnızca dijital olarak indirilebilecek. Son olarak oyun, 28 Mayıs tarihinde piyasaya çıkacak.

Battle Worlds: Kronos, Nintendo Switch’e Geliyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Dalaran Soygununun Üçüncü Bölümü Yayınlandı

Previous article

Street Fighter 5 İçin Yeni Güncelleme Yolda

Next article

You may also like

More in Haberler