Haberler

Battle Worlds: Kronos, Nintendo Switch’e Geliyor

0

THQ Nordic’in Battle Worlds: Kronos’u, çok uzun süredir birçok oyuncunun hayatına dokunmayı başarmıştır. En azından sıra tabanlı strateji türünü sevenler bu isme aşinadır. Şimdi bu güzelliği Nintendo Switch’in dokunmatik ekranında oynama şansına sahibiz. Üstelik multiplayer modu, özel tasarlanmış haritaları da dahil.

 

Oyuncular, yoplamda 60 saatin üzerine çıkarak üç farklı dala ayrılan hikayenin tadını çıkartabilirler. Bu da yapay zekaya karşı kapışırken oynanışın zorluk derecesinin artacağı anlamına geliyor. Savaşlar, havada, karada veya denizde gerçekleşebiliyor.

Battle Worlds: Kronos, 90’lı yıllardan kalma geleneklerden uzaklaşmayan, sıra tabanlı bir strateji oyunu. Oyunun çıkışındaki ana fikir, “geçmişteki oyunlar şimdi geliştirilseydi ne olurdu” temasında ilerliyor. Bu da özellikle nostalji yaşamak isteyen oyuncuların dikkatini çekebiliyor.

THQ Nordic ve King Art Games, Battle Worlds: Kronos’un Switch platformu için dijital olarak 11 Haziran tarihini kesinleştirdi. Oyun, sadece dijital olarak piyasaya çıkacak ve mağazalarda £26.99 | €29.99 | $29.99 şeklinde fiyatlandırılacak.

PUBG Lite Resmi Olarak Türkiye’de
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

WitsView: “MSI, Oyuncuların Monitör Markası Oldu”

Previous article

Beşiktaş Artık Point Blank Sahalarında

Next article

You may also like

More in Haberler