Haberler

Death Stranding Çıkış Tarihi ve Oynanış Videosu

0

Metal Gear Solid efsanesinin yaratıcısı Hideo Kojima’nın beklenen oyunu Death Stranding’in çıkış tarihi açıklandı ve yeni video yayınlandı.

Oyun için daha önce yayınlanan birçok videodan farklı olan ve dinamikler hakkında ipucu veren yeni görüntüler, birçok oyununun merakını giderecek gibi duruyor. Kojima Productions tarafından geliştirilen oyun, E3 2016’da oldukça ses getirmişti ve en önemli sır perdesi olan çıkış tarihi konusu açıklığa kavuştu. Oyun, PlayStation 4’e özel olarak 8 Kasım 2019 tarihinde piyasaya çıkacak. Ön siparişi açılan oyunun normal sürümü 429 TL, Deluxe versiyonu ise 489 TL.

Açık dünya temasına sahip olan oyunumuz bizi Timefall denilen bir yağmur türüyle tanıştırıyor. Bu yağmur, dokunduğu her şeyi bozan ve yaşlandıran özelliğe sahip. Durum böyle olunca sadece açık dünyanın tadını çıkartmak değil, hayatta kalmaya çalışmak da önceliklerimizden olacak. Hikaye temelinde daha derin detaylara sahip olduğu bir gerçek, ancak Kojima henüz fazlasını bilmemizi istemiyor.

Oyunda özellikle öne çıkan birkaç tanıdık yüz yer almıştı. The Walking Dead dizisinden tanıdığımız Norman Reedus, iptal edilen Silent Hills yapımında da görülmüştü. O zamandan beridir belli ki Kojima, Reedus ile çalışmak için can atıyormuş. Oyunda ayrıca Mads Mikkelsen, Lindsay Wagner, Margaret Qualley, Tommie Earl Jenkins, Léa Seydoux ve Troy Baker da yer alıyor.

Yayınlanan videoyu aşağıda bulabilirsiniz. İyi seyirler.

 

Macera Oyunu Sea of Solitude Çıkış Tarihi Belli Oldu
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Huawei P30 Pro Reklam Filmi İçin Özel Müzik

Previous article

Square Enix, Marvel’s Avengers Oyununu Kesinleştirdi

Next article

You may also like

More in Haberler