Haberler

Macera Oyunu Sea of Solitude Çıkış Tarihi Belli Oldu

0

Electronic Arts ve vizyon sahibi Alman stüdyosu Jo-Mei Games, öykü odaklı Sea of Solitude oyunlarının çıkış tarihini duyurdu.

Oyun, genç bir kadının içsel yalnızlığının üstesinden gelmek için oyuncuları kişisel yolculuğa çıkaran duygusal bir deneyim. Oyuncular, Kay’a yardım ederek onu sular altında kalmış bir şehir manzarasında derinlemesine dokunan karanlık ve ışık masalında yönlendiriyor. Sular kendi zihinsel durumlarını yansıtmak için yükselip alçaldıklarında Kay, fantastik yaratıklarla ve canavarlarla tanışacak, onların hikayelerini öğrenecek ve renkli anılar da dünyasını kurtarmak için zorlukları çözecek.

Oyunun öne çıkan en önemli özelliği görsel stile sahip olması. Kendinizi hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı bir dünyada bulacaksınız. Kay’ın yolculuğunu yönlendirirken dinamik hava durumuna karşı mücadele edecek ve bu sırada karakterin duygu değişimini daha rahat anlayacaksınız. Oyun temelinde Kay’ın yalnızlığının neden canavara dönüştüğü konu alınıyor. Bu sırada duygusal zorlukların üstesinden gelmek ve giderek karanlık, fırtınalı dünyaya ışık ve renk göstermek için yeni bölgelerin kilidini açmanız da gerekecek. 

Oyun, 5 Temmuz tarihinde PlayStation 4, Xbox One ve Origin üzerinden PC platformlarında çıkış yapacak.

Kojima’nın Oyunu Death Stranding İçin Büyük Tarih 29 Mayıs

 

Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Acer, Yeni ConceptD 7 Dizüstü Bilgisayarlarını Tanıttı

Previous article

Kaiba, All Might ve Biscuit, Jump Force Kadrosunda

Next article

You may also like

More in Haberler