Haberler

Kojima’nın Oyunu Death Stranding İçin Büyük Tarih 29 Mayıs

0

Hideo Kojima’nın Kojima Productions’ından Death Stranding için 29 Mayıs tarihi için özel bir sürpriz var.

2015 yılında gizemli bir şekilde Konami ile yollarını ayıran Kojima, Metal Gear Solid V: The Phantom Pain ile birçok oyuncunun sevgisini kazanmıştı. Diğer tarafta iptal olan Silent Hills gerçeğini unutmak da oldukça zor. Yaşananlar sonrasında Kojima, Sony ile güçlerini birleştirmiş ve yayınlanan birkaç teaser ardından E3’te yıldızı parlamıştı. Merak içerisinde bırakılmaya devam edilen oyun dünyası, Death Stranding hakkında hala yeterli miktarda bilgiye sahip değil.

Sony’nin E3 2019’a katılmayacak olması doğal olarak oyunla ilgili daha fazla detayın ortaya çıkmasını engellemişti, en azından düşünceler bu yöndeydi. Ancak tüm bu varsayımlar Twitter’da paylaşılan kısa video ile değişmiş durumda. Kojima Productions, resmi Twitter sayfasında “bir şeylerin geldiğini” gösteren içerik paylaştı. Tweet’e göre 29 Mayıs Çarşamba günü, oyunla ilgili yeni içerik paylaşılacak. 

29 Mayıs günü tam olarak bizi ne gibi sürprizlerin beklediğini bilemiyoruz ve hala oyunun çıkış tarihinin belli olmaması durumu söz konusu. Bakalım Kojima, oyun dünyası için neler hazırlıyor, bekleyip göreceğiz.

 

Travis Strikes Again: No More Heroes, PS4 ve Steam’de Çıkıyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Travis Strikes Again: No More Heroes, PS4 ve Steam’de Çıkıyor

Previous article

X570 AORUS Serisi Anakartlar Duyuruldu

Next article

You may also like

More in Haberler