Haberler

Travis Strikes Again: No More Heroes, PS4 ve Steam’de Çıkıyor

0

Bu yılın ocak ayında çıkan ve Unrean Engine teknolojisiyle geliştirilen Nintendo Switch oyunu Travis Strikes Again: No More Heroes, PS4 ve Steam yolcusu.

Travis Touchdown’ın United Assassins Association’a son katılmasından bu yana yedi yıl geçen oyunda kendisini izole eden kahramanımız, kedisi Jeane ile yaşamını sürdürmektedir. Bir gece Touchdown, öldürdüğü suikastçi Bad Girl’ün babası Badman tarafından takip edilir ve saldırıya uğrar. İkilinin savaşı Touchdown’ın “phantom” Death Drive Mark II isimli oyun konsolu onları absorbe ettiği zaman yarıda kalır. Badman’in amacı ölen kızını geri getirmektir. Bunun için de bir şehir efsanesinin izini sürer. Öte yandan Travis, ortaya çıkan hataların ortadan kaldırılmasıyla meşguldür.

Grasshopper Manufacture tarafından geliştirilen ve yayınlanan aksiyon-macera ve çizgi video oyunu, türünde oldukça başarılı işler çıkartmıştı. Oyunun kendi paneli sırasında PS4 ve Steam’e gelişinin duyurulmasının yanında ne yazık ki şimdilik çıkış tarihi konusunda herhangi bir açıklama yok. Ayrıca oyuna DLC gelip gelmeyeceği de belli değil. Diğer tarafta oyun içi Nintendo karakterlerini öne çıkartan çeşitli maske ve t-shirtler gibi kozmetiklerin de PS4 ve PC platformuna gelip gelmeyeceği konusu da açıklanmadı. Tabii en büyük soru, oynanış mekaniklerinde ne gibi değişikliklerin olacağı veya en azından birtakım farklıların yansıtılıp yansıtılmayacağı. 

 

Battlefield 5’e Yeni Harita Geliyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

BenQ, W1700M ve TK800M Projektör Modellerini Tanıttı

Previous article

Kojima’nın Oyunu Death Stranding İçin Büyük Tarih 29 Mayıs

Next article

You may also like

More in Haberler