Haberler

Battlefield 5’e Yeni Harita Geliyor

0

Frostbite Engine teknolojisi ile geliştirilen sevilen FPS oyunu Battlefield 5 için yeni harita yolda. Mercury’nin gelişiyle eklenecek olan harita 30 Mayıs tarihinde bekleyenleriyle buluşacak.

Serinin on altıncı oyunu olan BF5, 2. Dünya Savaşı ile özüne dönüyor ve  insanlık tarihinin en büyük çatışmasına davet ediyor. Dilerseniz multiplayer modda diğer oyunlara karşı veya yan yana kapışabilirsiniz. Aynı zamanda hikaye moduna dalıp savaşın tam ortasında uyanabilirsiniz, seçim sizin. 

Mercury, oyundan hemen sonra adından çokça bahsettirmişti ve tarihsel kesitlerle süslenerek ortaya çıkmıştı. Yayınlanan yeni fragmanın ardından Akdeniz’den ilham alan çarpıcı görsellerin tadını çıkartmak mümkün.

Harita, Yunanistan’ın Girit adasının kıyısında yer alıyor ve Battlefield 5’te nadiren görülen asimetrik bir oyun tarzı sunuyor. İngiliz kuvvetleri, küçük bir hava örtüsü ile tanklara güvenirken, Almanlar ise gökyüzünde üst sıralara sahip olacak.

 

Street Fighter 5 İçin Yeni Güncelleme Yolda
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Düzenbazlar – The Hustle İzlemeye Değer Mi?

Previous article

BenQ, W1700M ve TK800M Projektör Modellerini Tanıttı

Next article

You may also like

More in Haberler