Haberler

Devil May Cry 5 – Trish ve Lady Oynanabilir Olmayacak

0

Devil May Cry 5’in yapımcılarından Matt Walker, hayranlarından oyun hakkındaki sorularını Twitter üzerinden yanıtladı. Ne yazık ki, bazı cevaplar daha fazla oynanabilir karakterleri sunmuyor. Olası Devil May Cry 5 Lady ve Trish gibi karakterleri oynanabilir hale getirecek olan DLC sorulduğunda, Capcom’un oyundaki gelişimi tamamladığı doğrulandı. Başka bir yorumda ise daha fazla içerik planlanmadığı açıklandı.

Bazı dedikodular oyuna yeni DLC geleceğini ve bu da oynanabilecek diğer kadın karakterleri öne çıkartacağı yönündeydi. Twitter üzerinden oyunculara cevap veren Walker, takip eden yorum Vergil’in oynanabilir bir versiyonunu soran birine yanıt olarak geldi. Burada Walker özellikle “Ne yazık ki DMC5’e daha fazla içerik eklemeyi planlamıyoruz” dedi. Bu yorumda, ayrıca Resident Evil 2’nin başarılı olduğunu ve seride daha fazla oyun görmeyi umduğunu belirtti.

Diğer yorumlarda Walker, Devil May Cry 5’te ortaya çıkan ancak fiziksel olarak görünmeyen diğer karakterlerden de bahsetti. Bunlardan en önemli örnek ise Kyrie.

Diğer önemli konu ise DMC serisinin animesi. Maalesef Walker’ın konuşması, yaklaşmakta olan Devil May Cry anime serisi hakkında herhangi bir ayrıntı açıklamadı. İnsanların hatırlayabileceği gibi Adi Shankar 2018 Kasım’ında bir DMC dizisi üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Birisi bunun Devil May Cry 5’e bağlanıp bağlanmayacağını sorduğunda, Walker paylaşacak bilgisi olmadığını belirtti.

Devil May Cry 5 İnceleme
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Razer Blade 15 Güncellemeleri Duyuruldu

Previous article

Doraemon: Story of Seasons, PC ve Switch Yolcusu

Next article

You may also like

More in Haberler