Haberler

Dragon Quest V Filminin İlk Fragmanı Yayınlandı

0

Birkaç ay önce Square Enix, Dragon Quest V’in Japonya’da CG filminin çıkacağını açıklanmıştı.

Dragon Quest serisi, oyun dünyasının en sevilen JRPG’lerindendir. Tüm seriyi tek çatı altında düşündüğümüzde Dragon Quest V’in animasyon film dünyasına atılması, en doğru seçimlerden biri.

Oyunun yayınlanacak olan filminin tam ismi Dragon Quest: Your Story olarak açıklandı. Oyunla paralel olarak ilerleyecek olan film, büyümekte olan bir çocuğu, onun ailesini ve eninde sonunda karanlık canavarlara karşı olan mücadelesini konu alacak.

İlginçtir ki film, Dragon Ball yaratıcısı Akira Toriyama tarafından tasarlanan oyunun orijinal tasarımını denemeye çalışmıyor. Bunun yerine, Ejderhanı Nasıl Eğitirsin (How to Train Your Dragon) karakterleriyle doğru orantılı olarak daha fazla ilgi çekiyorlar.

Dragon Quest: Your Story, bu yılın Ağustos ayında Japonya’da vizyona girecek. Ancak filmin Avrupa’ya gelip gelmeyeceği hakkında henüz bir şey söylenmedi.

Hellblade: Senua’s Sacrifice Nintendo Switch’e Geliyor
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Ancestors: The Humankind Odyssey için Yeni 101 Videosu

Previous article

Power Rangers: Battle For The Grid İlk Ücretsiz DLC Yolda

Next article

You may also like

More in Haberler