Haberler

Evil Dead’in Ash’i Mortal Kombat 11’de Olmayacak

0

Mortal Kombat 11’in Nintendo Switch platformuna çıkışının duyurulmasıyla birlikte DLC karakterlerinin birçoğu ortaya çıkmıştı. Bazı oyuncuların gelecek yeni karakterleri açıklamasıyla birlikte göze çarpan en önemli isim Evil Dead tv dizisinden serisinden tanıdığımız, Bruce Campbell’ın hayat verdiği Ash Williams’ın kendisiydi.

Tek kolunda motorlu testeresiyle kahramanlık peşinde koşan Ash, özellikle Warner Bros.’la bağlantıya geçilmesinin ardından oyuna DLC karakter olarak geleceği söylentiler arasındaydı. Ancak görünen o ki Ash, daha uzun bir süre kanlı dövüş oyununun bir parçası olamayacak.

Bruce Campbell, kendi Twitter hesabından oyunda bir karakter olarak görülmeyeceğini açıkladı ve internet dedikodularına son verdi. 

Her şekilde MK11 için Ash, mükemmel bir karakter olabilir. Açıklama son derece net olsa bile diğer tarafta hala Ash Williams’ı görmek isteyen çok fazla oyuncu var. Ne de olsa karakter modellemesinde Bruce Campbell kullanılmak zorunda değil. NetherRealm’in DLC karakterleri konusunda hayranları memnun etmelerini sağlamak için ne kadar ileri gittiğini düşündüğümüzde, şaşırtıcı bile olsa hala çözüm var.

Şimdilik MK11 için resmiyete kavuşturulup açıklaması yapılan tek DLC karakteri Shang Tsung. Sihir ve şekil değiştirme konusundaki profesyonelliğini uzun süredir biliyoruz. İşin içerisinde zaman yolculuğu da girince MK11 için biçilmiş kaftan olacak.

MK11, PlayStation 4, PC ve Xbox One platformlarında 23 Nisan tarihinde piyasaya çıktı.

Mortal Kombat 11 (PC) İnceleme
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Apex Legends, Mobile Geliyor

Previous article

John Wick Filmi Oyun Oluyor – John Wick Hex

Next article

You may also like

More in Haberler