Haberler

Gears 5’in Çıkış Tarihi ve Kutu Tasarımı Sızmış Olabilir

0

The Coalition’ın Unreal Engine teknolojisiyle geliştirdiği shooter oyununun çıkış tarihi belli oldu.

Kısa bir süreliğine de olsa geçtiğimiz günlerde oyunun kutu tasarımı ortaya çıkmıştı. Bir süre sonra kutu görselinde siyah arka plan ve beyaz logo şeklinde değişiklikler yapıldı. Kutunun orijinal hali ise Generacion Xbox sayfasında yayınlandı. Yayınlanan görselle birlikte ana kahramanımızın Kait Diaz olduğu ortaya çıktı.

 

Daha ilginç olan ise kapak, aynı zamanda Gears of War’un sonunda öldürülen Locuts kraliçesi Myrrah’ı da gösteriyor olması. Gears 4’ün sonunda, Kait ile Myrrah arasında bir bağlantı olduğu öne sürülmüştü. Gears 5 için yayınlanan tek fragmanından yola çıkarak bu, oyunun ana olaylarının arkasındaki itici güç olacaktır.

Microsoft, oyunun bu yıl içerisinde piyasaya çıkacağını ve daha önemlisi Eylül ayının makul olduğunu doğruladı. Ancak resmi tarih konusunda henüz bir bilgi yok. Muhtemelen E3 2019 ile birlikte birtakım soru işaretleri giderilecektir.

Red Dead Redemption 2’den PC İçin Yeni Gelişme
Ceyda Doğan Karaş
86 doğumlu. Evli, mutlu, Tauren'li. Star Wars, Doctor Who, Yu-Gi-Oh ve Blizzard delisi. 93'ten beri video oyunlarıyla fazla uğraşıyor ve hayatı onların üzerine şekilleniyor. Korku, macera, psikoloji kitap ve animelerine bayılıyor. Koyu Beşiktaş taraftarı ve cosplay organizatörü. Ayrıca cosplay, vazgeçemediği hobilerinden sadece birisi.

Bahar Dönemi, Black Squad’a Değişiklikler Geldi

Previous article

Netflix, E3 2019’da Oyun Duyurusu Yapacak

Next article

You may also like

More in Haberler